Retraite

Retraite

Ontspanning, Innerlijke Verbinding en Helderheid

– zaterdag 3 oktober t/m dinsdag 6 oktober –

Ervaar jij ook een ‘point of no return’ in het leven?

Herken jij dat gevoel dat zelfs als je een nu U-bocht zou kunnen maken in je leven, je het niet meer zo zou ervaren zoals het was. Dat je op een kantelpunt staat? Ben je toe aan ontspanning, tijd voor jezelf en ben je zoekende hoe nu verder te gaan? Wil je daarbij even stilstaan en opnieuw de verbinding ervaren met jouw innerlijke bron, jouw ware essentie? Wil je helderheid over hoe verder? Ga dan mee op deze retraite!

Doel Retraite

Deze meerdaagse retraite geeft jouw lichaam en geest tijd om uit te rusten en op te laden. Je krijgt ruimte om je opnieuw te verbinden met jouw innerlijke bron. Om te voelen wat je daar ervaart en daar ook ruimte aan te geven. Je komt weer in verbinding met je lichaam, je hart, de natuur en de mensen om je heen. Juist in deze tijd is het nodig om te durven voelen en te laten zijn wat er is. Dat geeft heling op een diep niveau. Samen transformeren we tijdens deze retraite naar een hoger level waardoor jij jouw pad weer helder krijgt. Er is namelijk geen weg terug naar het oude…

Wat anderen zeggen over Tanja:

 • Ik twijfelde over deelname vanuit 'agenda-technische overwegingen'. Dank voor de onwijs fijne dag! Ik heb mooie verbindingen met de mensen in de groep ervaren en ook hoe dicht bij mezelf te blijven. Alle onderdelen vond ik nuttig. Juist de combinatie ervan was erg prettig. Mijn diepste verlangen heb ik in een hele mooie one-liner kunnen omschrijven. Je bent een prachtig persoon. Vrouw 37 jaar, Event & Member Relations Manager  
 • Een opleiding met een mooie afwisseling tussen meditatie, yoga, haptonomie en coachingsgesprekken. Hierdoor heb ik meer bewustwording ervaren op verschillende vlakken bij mezelf en in contact met anderen. Ik voel me sterk gesteund in dat wat ik daadwerkelijk wil zijn en doen. Ik mag zijn wie ik ben en mag dit laten groeien en bloeien in deze wereld. Ik heb me opengesteld voor de werkvormen en heb dit thuis doorgezet. Hierdoor werd het steeds meer eigen en als natuurlijk. Ik raad je deze opleiding aan als je zoekende bent, wilt groeien of bijsturen en ondersteuning zoekt bij het vinden van antwoorden in jezelf en het universum. Alle emoties zijn de revue gepasseerd, maar het eindige steeds in een feestje van overvloed van liefde. Vrouw, 44 jaar, Docent Kunstvakken
 • "Wat fijn dat dit kan! De afstand was geen probleem, Tanja voelt mij veiloos aan en zegt precies wat er speelt. Door de fijne manier van communiceren voel ik mij gelijk op m'n gemak en hebben we een open en eerlijk gesprek. Ze geeft me tips en doelen, daar kan ik na de sessie meteen mee aan de slag. Een uur was voor mij voldoende en mijn vragen die ik vooraf gesteld heb, waren beantwoord en behandeld. Ik zou het zo weer doen als ik de behoefte heb en ik raad het dan ook iedereen aan!"
 • Ik twijfelde veel over wat ik wilde in het leven. Ik wist niet waar ik wilde wonen, wat ik echt leuk vond om te doen en waar ik naar toe wilde met mijn leven. Veel twijfels over wie ik ben als persoon. Ik heb het coachingstraject als zeer positief ervaren. Doordat ik ondersteuning heb gekregen van Tanja in het leren luisteren naar mijn gevoel, heb ik mezelf leren kennen en weet ik wat ik wil. Ik ben ik gaan groeien als persoon...Lees meer
  Vrouw, medewerker kinderopvang
 • Ik had Tanja reeds een paar keer ontmoet. Ik had geen twijfels en vertrouwde haar. Ik verwachtte al dat ik goed zat bij haar. Mijn ervaring met het coachingstraject was heel goed. Ik had een aantal dingen waar ik enorm mee worstelde. Ik kon mijn verhaal doen bij Tanja, zij stelde vragen en luisterde. Ik voelde geen enkel oordeel Ze kon voelen wat ik voelde en gaf dit aan mij terug...Lees meer  
  Vrouw, Gezinsbegeleider
 • "Ik ken Tanja van yoga- en meditatielessen. Altijd fijn om te doen! Tanja heeft een natuurlijk rust die ik heel prettig vind. Ze is wie ze is en daar heb ik veel bewondering voor. Ik heb ook enkele individuele sessies bij Tanja gehad. Alle keren dat ik een sessie bij haar had, voelde ik me heel fijn. Ik kan niet precies in woorden omschrijven wat het is, maar tijdens het praten met Tanja voelde ik me heel begrepen en gezien. Ze is heel invoelend en raakt vaak de juiste snaar. Zowel op spiritueel als 'praktisch' niveau. Dat vind ik een hele mooie combinatie! Op dit moment ben ik erg zoekend in mijn leven. Tanja geeft me het vertrouwen dat dat OK is en dat ik nog niet alle antwoorden hoef te hebben. Dat is voor mij heel waardevol en geeft me rust. Dankjewel Tanja!"

De Retraite, een unieke combinatie van:

Yoga & Meditatie

Kundalini Yoga en Meditatie. Gezien de huidige situatie doen we vooral rustige, maar wel diepgaande yogaoefeningen in combinatie met meditaties. Daarbij werken we onder andere met mudra’s en mantra’s. Jouw energie gaat weer stromen. Je gaat je vanuit de innerlijke stilte opnieuw verbinden met jouw bron, je intuïtie. Je komt dichter bij jezelf en vergroot je bewustzijn.

Verdieping & Inzicht

De dagen bestaan uit een combinatie van yoga & meditatie, maar we gaan ook dieper. Ervaar de kracht van de groep middels ervaringsoefeningen (vanuit de haptonomie), innerlijk kind werk en het delen met elkaar. Deze combinatie helpt je naar een hoger bewustzijn en geeft je de mogelijkheid om door blokkades heen te gaan en jouw pad helder te krijgen.

Onthaasten

We verblijven bij Athanor, een inspirerende locatie in een coulisselandschap gelegen in de Achterhoek. De betekenis van Athanor: plek voor transformatie. En dat is het oprecht! Het is een prachtige plek met o.a. een boomgaard, labyrint en een steencirkel. Hier is alle ruimte om te onthaasten en met hernieuwde energie verder te gaan.

Eten

Heerlijk en gezond eten! De maaltijden worden bereid door een kruidenvakvrouw. Laat je verrassen!
Op zaterdagavond staat bij aankomst thee met iets lekkers voor je klaar. Zondag en maandag genieten we van 3 heerlijke en voedzame maaltijden. En op dinsdag tot slot nog een heerlijk ontbijt en lunch! En natuurlijk houden we rekening met dieetwensen en allergieën.

Verblijf

We verblijven op een 1 of 2 persoonskamer (indien van hetzelfde huishouden). Deze comfortabele kamers zijn voorzien van opgemaakte bedden, een eigen badkamer met douche & toilet en frisse handdoeken bij aankomst.

In de serene trainingsruimte liggen de yogamatten en meditatiekussens voor je klaar.

Supersnelle beslisser: Gratis Reading

De eerste 3 personen, die zich aanmelden, komen in aanmerking voor een gratis Reading tijdens de retraite! Mijn voelende en intuïtieve vermogens zet ik in om informatie uit jouw energieveld waar te nemen. Hiermee krijg je diepere inzichten in jouw processen en blokkades. Een prachtige kans voor reflectie en groei!

Enjoy life to the fullest…time is a point of no return!

Ervaring met Tanja

 

 

 

 

 

Wanneer is deze Retraite voor jou?

Als je wilt onthaasten, als je wilt voelen en verbinden met jouw lichaam en hart en jij jouw pad helder wilt krijgen.

Wat brengt het jou?

 • Ontspannen, diepe rust, opladen en vitaliteit
 • Activering van je levensenergie en verruiming van jouw bewustzijn door yoga & meditatie
 • In contact met jouw innerlijk kind, kom weer in verbinding met jezelf, wie jij in essentie bent.
 • Door blokkades heen en helderheid op jouw pad
 • Inzichten, innerlijke kracht en vertrouwen
 • Genieten van een prachtige omgeving
 • En…heerlijk eten!

 

Programma Retraite

Zaterdag:
19:30 – Ontvangst
20:00 – Kennismaking en Meditatie

Zondag & Maandag:
7:30 – Yoga, & meditatie
9:15 – Ontbijt
10:30 – Ochtendprogramma
13:00 – Lunch
14:00 – Vrije tijd om te relaxen, wandelen etc.
18:00 – Diner
19:30 – Avondprogramma

Dinsdag:
8:00 – Yoga & Meditatie
9:30 – Ontbijt
11:00 – Ochtendprogramma
14:00 – Lunch
15:30 – Sluiting

Coronaproof

Het is belangrijk dat we allemaal met een veilig en met een gerust gevoel kunnen genieten van deze retraite.
Daarom zijn er 1 persoonskamers en voor mensen uit eenzelfde huishouden tweepersoonskamers beschikbaar.
De grote zaal wordt goed geventileerd. Er is een afzuigsysteem dat de binnenlucht continu naar buiten afvoert. De zaal zal tussendoor ook extra gereinigd worden. Zowel in deze zaal als tijdens de maaltijden kan de ander halve meter afstand gewaarborgd worden. Athanor bevindt zich op een drie hectare tellend terrein, waardoor er ook buiten alle ruimte is om te zijn.

Ja, ik ga mee op Retraite en hoe nu verder?

Boek nu jouw retraite!

Deze retraite kost normaal €625.

Maar ik ga nu iets doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan: €625

Gezien de huidige financiële situatie van veel mensen, wil ik deze retraite toch mogelijk maken.

Ik bied de retraite eveneens graag naar draagkracht aan. Dat betekent dat je kunt kiezen uit twee prijzen op basis van jouw inkomen. Hiermee wil ik deze retraite ook toegankelijk maken voor mensen met een kleinere beurs. Ik vertrouw daarbij volledig op jouw integriteit.

Je kunt kiezen uit onderstaande tarieven.

 • 1 persoonskamer €425 (voor mensen met een kleinere beurs, beperkt beschikbaar)
 • 1 persoonskamer €525 (voor mensen met een gemiddelde of grotere beurs)
 • 2 persoonskamer €850 (voor 2 mensen uit 1 huishouden)

 

 •  525,00

  Retraite 1 Persoon kleinere beurs

  Bijzondere tijden verlangen een bijzondere oplossing. Deze retraite kost € 625. Maar.. ben jij een hele snelle beslisser en meld jij je aan voor 7 september, dan ontvang je een super korting. De eerste drie personen die zich aanmelden ontvangen eveneens een gratis Reading tijdens de retraite! Graag maak ik deze retraite ook toegankelijk voor mensen met een kleinere beurs *. Ik vertrouw daarbij op jouw integriteit. 1 persoonskamer €475  (voor mensen met een kleinere beurs, beperkt beschikbaar)
   525,00
   525,00
 •  625,00

  Retraite 1 Persoon gemiddelde/grotere beurs

  Bijzondere tijden verlangen een bijzondere oplossing. Deze retraite kost €625. Gezien de huidige situatie van velen, wil ik deze retraite toch mogelijk maken. Vandaar aangepaste prijzen. 1 persoonskamer €525
   625,00
   625,00
 • Sale
   1.130,00  850,00

  Retraite 2 Personen

  Bijzondere tijden verlangen een bijzondere oplossing. Deze retraite kost € 625 p.p. Maar.. zijn jullie hele snelle beslisser en melden jullie je aan voor 7 september, dan ontvangen jullie een super korting. De eerste drie personen die zich aanmelden ontvangen een gratis Reading tijdens de retraite! 2 persoonskamer €1030 (voor mensen uit 1 huishouden)
   1.130,00  850,00
   1.130,00  850,00

Get a wonderful view from a point of no return