60 Minuten Coaching & Reading Online

60 Minuten Persoonlijke Coaching & Reading

Online Sessie

Ervaar jij onrust en onbalans in deze tijd?
Heb jij moeite met dicht bij jezelf blijven?
Ben je gedreven…
maar houden blokkades je toch tegen om te doen wat jij echt wilt doen?
Wil je dit niet langer ervaren en heb je hier ècht helemaal genoeg van?
Wil jij nu stappen zetten om in verbinding te komen met jouw diepste verlangens en het beste uit jezelf halen?

 

Ik nodig je uit voor een Online Sessie Coaching & Reading

Het doel is…

Om vanuit mijn integriteit, sensiviteit en commitment jou te ondersteunen in het ervaren van een diepe verbinding met jezelf. Om van daaruit de eerste stappen helder te krijgen hoe jij weer de leiding over jouw leven neemt. Als je door blokkades heen gaat en jouw (dagelijkse) acties in lijn komen met jouw grotere doel, dan resoneert dat in jouw systeem. Dat geeft een enorme boost en motivatie. Jouw keuzes dragen dan bij aan het leven ten volle te leven, fulfillment en balans. Natuurlijk is dit een proces van continue creëren dat wat jouw hart en ziel vult. In deze online sessie zetten we samen de eerste stappen door de unieke combinatie van coaching en reading aangevuld met haptonomie.

Het voordeel van online is dat je in jouw vertrouwde omgeving kunt blijven. Je gaat ervaren dat je via beeldbellen ook goed de gevoelsbeleving kunt meenemen. Laat je raken, zonder elkaar aan te raken!

 

Wat anderen zeggen over Tanja:

 • "Online Coaching werkt super goed. Ik haal er veel bruikbare informatie uit. Ze kan goed invoelen, waardoor ik herkenning ervaar in wat er bij mij speelt. Tanja geeft perspectief en de te zetten stappen worden helder. Concreet en praktisch. Daar kun je direct wat mee! Ook voor de langere termijn. Dat geeft mij vertrouwen en rust. Deze combi van invoelen en de te zetten stappen richting de horizon vind ik super krachtig."
 • "Ik ken Tanja van yoga- en meditatielessen. Altijd fijn om te doen! Tanja heeft een natuurlijk rust die ik heel prettig vind. Ze is wie ze is en daar heb ik veel bewondering voor. Ik heb ook enkele individuele sessies bij Tanja gehad. Alle keren dat ik een sessie bij haar had, voelde ik me heel fijn. Ik kan niet precies in woorden omschrijven wat het is, maar tijdens het praten met Tanja voelde ik me heel begrepen en gezien. Ze is heel invoelend en raakt vaak de juiste snaar. Zowel op spiritueel als 'praktisch' niveau. Dat vind ik een hele mooie combinatie! Op dit moment ben ik erg zoekend in mijn leven. Tanja geeft me het vertrouwen dat dat OK is en dat ik nog niet alle antwoorden hoef te hebben. Dat is voor mij heel waardevol en geeft me rust. Dankjewel Tanja!"
 • "Wat fijn dat dit kan! De afstand was geen probleem, Tanja voelt mij veiloos aan en zegt precies wat er speelt. Door de fijne manier van communiceren voel ik mij gelijk op m'n gemak en hebben we een open en eerlijk gesprek. Ze geeft me tips en doelen, daar kan ik na de sessie meteen mee aan de slag. Een uur was voor mij voldoende en mijn vragen die ik vooraf gesteld heb, waren beantwoord en behandeld. Ik zou het zo weer doen als ik de behoefte heb en ik raad het dan ook iedereen aan!"

Een unieke combinatie van:

Coaching

Een proces van bewustwording, waarbij je inzicht in jezelf en in jouw huidige situatie krijgt. Er is volledige aandacht voor jouw gedachtes en gevoelens. Vaak is de neiging om opgelopen pijn en emoties te negeren. Door stil te staan bij jouw gevoelens kun je ze toelaten. Dit geeft heling en herstel. De door jouw gewenste situatie zal steeds duidelijker worden. Middels coaching ondersteun ik je om ook daadwerkelijk de eerste stappen te zetten om jouw doel(en) te bereiken.

Reading

Reading is een energetische werkwijze. Ik zet mijn voelende en intuïtieve vermogens in om informatie uit jouw energieveld waar te nemen en me af te stemmen op jouw wezen, jouw kern. Het geeft je een beeld van wat er nu  in essentie speelt in jouw leven. Het helpt je diepere inzichten te krijgen in wat jou beweegt, maar ook welke blokkades je tegenkomt. Het helpt je inzicht te krijgen in jouw processen en bevat veel helende informatie. Een prachtig middel voor reflectie en groei!

Haptonomie

Ook online kunnen we heel goed stilstaan bij de gevoelsbeleving. Voelen om dichter bij jezelf te komen. Hoe voel je je en wat ervaar je in contact met jezelf en met jouw omgeving? Door (aan)geraakt te worden en stil te staan bij de signalen van jouw lichaam, kan het contact met jezelf herstellen. Bewustwording van jouw eigen behoeftes geeft inzichten waardoor je keuzes maakt die dichter bij jou liggen. Vaak is het niet genoeg om alleen maar met je hoofd te weten hoe het zit.

Wil jij niet langer wachten?
Maar nu dicht bij jezelf komen en doen wat je echt wilt?

 

Ervaring met Tanja

Wanneer is deze Online Coaching & Reading voor jou?

Als je daadwerkelijk wilt voelen wat jouw diepste verlangens zijn en weer leiding wilt nemen over jouw leven.

Je ervaart nu bijvoorbeeld:

 • dat je geen leiding meer neemt over wat voor jou belangrijk is
 • pijnlijke, ongemakkelijke of ongewenste situaties in je werk of privé
 • dat je opzoek bent naar balans tussen werk en privé
 • een gevoel van onvrede, niet weten wat je wilt, niet lekker in je vel zitten of vastlopen
 • geen balans tussen denken, voelen en handelen
 • spanning, onrust, stress of chaos

Wat brengt het jou?

 • je gaat stilstaan bij wat jou ten diepste beweegt en wat jouw diepste verlangens zijn
 • je ervaart welke emoties / overtuigingen je tegenhouden om dicht bij jezelf te zijn
 • je krijgt jouw blokkades helder
 • je hebt een beter beeld van jezelf en wat je echt wilt in dit leven
 • de eerste stappen in het leiding nemen over jouw leven

Natuurlijk is een vervolgtraject bespreekbaar, maar na deze online sessie kan je al de eerste stappen gaan zetten om vol inspiratie en energie te doen wat je altijd al hebt willen doen.

 

Ja, ik wil deze Online Coaching en Reading en hoe nu verder?

Boek nu jouw Online Coaching en Reading sessie!

 • Na aanmelding ontvang jij direct een mailtje met daarin toegang tot mijn online agenda. Jij mag dus zelf kiezen welk moment voor jou favoriet is en wat voor jou goed werkt.
 • Je ontvangt hierna automatisch een bevestiging van het door jouw gekozen tijdstip met een bijbehorende zoomlink.

Kosten: € 75 (inclusief BTW)

 

 • 75,00

  Individuele Online Coaching & Reading

  Bijzondere tijden verlangen een bijzondere oplossing. Ontvang nu een individuele online reading en krijg handvatten voor jouw proces. Lees hieronder meer.
  75,00
  75,00

Corona zet de wereld op zijn kop…

En soms is het tijd om het leven van een andere kant te bekijken!