Opleiding

‘Out of your comfortzone, into your greatness!

BewustZijn Coaching Opleiding

Wil je graag een beter beeld van jezelf en van wat je echt wilt met je leven? Wil je helder krijgen wat jouw doelen zijn en stappen zetten om deze te bereiken? Durf je stil te staan bij wat jou tegen houdt om uit jouw comfortzone te stappen en het leven te creëren dat past bij wie jij bent? Wil jij vol inspiratie en energie doen, wat je altijd al hebt willen doen? Dan is de Opleiding BewustZijn Coaching een absolute aanrader.

Deze opleiding geeft jou tools, inzichten en vaardigheden om helder te krijgen wat jouw verlangens en doelen zijn en hoe je deze wilt bereiken in jouw leven. Je ontdekt hoe je je (weer) kunt verbinden met jezelf, jouw innerlijke bron. De combinatie van yoga, meditatie, haptonomie, coaching en counseling helpen je een hoger bewustzijn te ontwikkelen en geven je mogelijkheden om door blokkades heen te gaan. Hierdoor ben je in staat om het beste uit jezelf te halen!

Ook kun je deze expertise inzetten als je reeds ervaring hebt als coach of daar je vak van wilt maken. Hoe beter je jezelf kent en bewust kunt inzetten, hoe groter het effect in het coachen van anderen.

Voor wie?

Deze opleiding is voor jou als je…

 • Het beste uit jezelf wilt halen en dat in deze wereld wilt neerzetten
 • Jouw bewustzijn wilt ontwikkelen door yoga, meditatie en haptonomie
 • Groei en verdieping wilt creëren van jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Coaching en counselvaardigheden wilt leren om stappen te zetten en doelen te bereiken voor jezelf, of om het beste uit een ander te halen
 • Bereid bent om 4 maanden intensief en met plezier aan de slag te gaan met jezelf

Wat leer je?

In de opleiding leer je…

 • Helder te krijgen wat je écht wilt in het leven
 • Zicht te krijgen op blokkades en hoe deze te doorbreken
 • Non-verbale signalen van je lichaam te herkennen, hoe je daarmee omgaat en deze in te zetten
 • Stil te staan bij en het vertalen van non-verbale communicatie
 • Leiding te nemen in je eigen leven en stappen zetten om jouw doelen te realiseren

 

 

Wat maakt deze opleiding zo uniek?

 • Haptonomische, lichaamsgerichte ervaringsoefeningen, waarbij het voelen centraal staat om (weer) meer in verbinding met jezelf te komen.
 • Dynamische kundalini yoga oefeningen, meditaties in combinatie met mantra’s en ademtechnieken. Naast ontspanning brengt het focus, vergroting van je bewustzijn en intuïtie.
 • Coachingstechnieken voor het doorbreken van blokkades en beperkende gedachtes om daadwerkelijk stappen te zetten.
 • Speciale counselingstechnieken, waarbij het leren luisteren met aandacht centraal staat om je denken weer helder te krijgen.

Praktische Informatie

Duur opleiding: 6 vrijdagen van 10.00 tot 17.00 uur en een donderdag inclusief overnachting

Data: 7 februari, 6 maart, 20 maart, 3 april, 15 mei, 11 en 12 juni 2020

Locatie: Retraitecentrum Sacha Kripa, Rossum (www.sachakripa.nl)

Groepsgrootte: Maximaal 14 personen

Investering: € 1350,- . Dit is inclusief: studiemateriaal, certificaat, onbeperkt thee, water en versnaperingen, 7 lunches en 1 overnachting met diner en ontbijt.

Betalingsopties:

 • € 1100,- bij betaling vóór 1 december 2019
 • € 1250,- bij betaling voor 15 januari 2020
 • € 1350,- bij betaling na 15 januari 2020
 • € 1500,- bij betaling in termijnen

Extra

Naast de opleiding ontvang je een een individuele coachingssessie met Tanja van 60 minuten

Wat anderen zeggen over Tanja:

 • Ik twijfelde een klein beetje van te voren om te starten met de opleiding. De fijne sfeer maakten het tot quality dagen voor mezelf! De opleidingsdagen dienden voor mij als een soort kompas, dat telkens weer terugspringt en wijst naar de juiste route, die ik mag bewandelen. De juiste richting weer op als ik een beetje afgedwaald ben. Ik kon mezelf weer herpakken en mijn doelen voor ogen te houden en daarbij de verbinding en het verlangen te blijven voelen. Loop jij vast in jouw leven? Op welke wijze dan ook...dan raad ik je deze opleiding absoluut aan. Tanja, je bent top! Wijs, mooi mens en grappig en...zo zuiver in wat je doet. Dank! Vrouw, 48 jaar, Contact Clown & Docent Theater
 • Ik had geen twijfels over de opleiding van te voren. Ik twijfelde wel of ik in staat zou zijn om mijn gevoel beter te leren kennen (en gebruiken). De opleiding is voor mij een WAANZINNIGE ervaring geweest! Het heeft mij meer rust, zelfreflectie en een positief focus opgeleverd. En met meer gevoel ga ik nu om met de mensen om mij heen. Een opleiding voor een ieder die openstaat voor spirituele ontwikkeling. Man, Industrieel Ontwerper, 35 jaar
 • Ik ben erg blij dat ik deze opleiding gevolgd heb. Ik sta nu dichter bij mezelf en kies voor mezelf en weer een pad met doelen. Dit heb ik bereikt door gebruik te maken van de aangereikte tools: coachingsvaardigheden, haptonomie en meditaties. De theorie omzetten naar het dagelijks leven. Mocht jij jouw potentieel 'even' niet zien, of kun je er niet bij en wil je dit wel graag voelen en neerzetten in deze wereld, dan raad ik je deze opleiding zekers aan! Ik heb genoten van je, Tanja en van mijn lieve medecursisten met wie ik veel heb mogen delen. Vrouw, 47 jaar, administratief medewerker verkoop binnendienst
 • Ik was direct overtuigd dat het volgen van deze opleiding een goede keuze was. Door de opleiding ben ik dichter bij mezelf gekomen, mijn zelfvertrouwen is vergroot en ik zet nu mezelf op nummer 1. Door commitment en door aan de slag te gaan met mijn blokkades en daadwerkelijk uit mijn comfortzone te stappen heb ik dit bereikt. In een hele fijne sfeer heb ik ervaren hoe fijn het is om mezelf te kunnen zijn en alles te kunnen bespreken. Ik raad deze opleiding van harte aan aan mensen die dichter bij zichzelf willen komen en hun intuitie willen versterken. En heel fijn de afwisselingen in het aanbod van de cursus.
  Vrouw, 23 jaar, doktersassistente
 • Een bijzondere opleiding, waarbij echt het aspect 'voelen' wordt aangeraakt. Alles wat aan echt voelen ten grondslag ligt, komt naar voren. Ik heb ervaren dat ik er mag zijn en ik heb leren voelen vanuit mijn diepste ik. Dit vraag wel om doorzettingsvermogen! Vrouw, 53 jaar, koperbegeleider
 • Een opleiding die mij inzicht heeft gegeven in wie ik ben en vooral in wat ik kan. Ik ervaar nu meer rust, meer inzichten en meer zelfvertrouwen. Ik heb me opengesteld en ben door mijn weerstand/blokkades heen gegaan. Deze opleiding is een echte aanrader voor een ieder die worstelt met zichzelf en niet weet welke richting op te gaan. Dank, dank, dank dat je deze waardevolle opleiding geeft en dat ik mee heb gedaan. Ik zeg het voort! Vrouw, 46 jaar, bedrijfsleider

Kwaliteit staat voorop!

De Opleiding BewustZijn Coaching staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Dat betekent dat deze opleiding is vrijgesteld van BTW en aftrekbaar is van de belasting (let op: deze post kent een drempelbedrag). Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met me op!

Lees meer over CRKBO
Neem contact op

Vroegboekkorting Opleiding BewustZijn Coaching 2020

Bij aanmelden en betalen voor 1 december 2019 ontvang je €250,- korting en betaal je €1100,-

Schrijf je nu gelijk in voor de Opleiding BewustZijn Coaching 2020, zodat je zeker bent van deelname.
Er is maximaal plek voor 14 personen.

Ik schrijf me gelijk in

Heb je behoefte aan meer informatie? Vraag een gratis half uur adviesgesprek aan met Tanja.

Ik wil graag een gratis adviesgesprekDownload de brochure

 

NIEUW
60 minuten Online coaching & reading sessie

Ervaar meer rust en balans
Blijf dichter bij jezelf
Ontdek wat jou tegenhoudt
En hoe je toch verder kan
Maak verbinding met jezelf en haal er het beste uit!

Meer informatie