Individuele Coaching

‘Groei, balans en vol-leven’

Individuele Coaching

Individuele Coaching is voor jou als jij moeite hebt met dicht bij jezelf blijven en doen wat je echt wilt in het leven. Ondanks dat je bewust in het leven staat, komt jouw dagelijkse leven steeds weer tussen jouw intenties en gestelde doelen te staan.

Hierdoor ervaar je onrust en onbalans en raak je verstrikt in chaos en stress. Je bent gedreven en toch houden blokkades je tegen om daadwerkelijk stappen te zetten om het beste uit jezelf te halen en dat in deze wereld neer te zetten.

Wil je dit niet langer ervaren en heb je hier ècht helemaal genoeg?

 

Wil jij…

 • een beter beeld van jezelf en wat je echt wilt in dit leven,
 • meer in de verbinding blijven met de dingen die nauw aan jouw hart liggen,
 • vanuit jouw hart en doelbewust nieuwe stappen zetten,
 • jezelf en/of jouw werkzaamheden meer zichtbaar neerzetten,
 • vol inspiratie en energie doen wat je altijd al hebt willen doen,
 • het leven vol leven met meer rust en balans,
 • meer happiness en succes?

 

 

Ben je bereid…

 • stil te staan bij wat jou ten diepste beweegt,
 • te voelen en geraakt te worden om dichter bij jezelf te komen,
 • te ervaren welke emoties / overtuigingen je tegenhouden om het leven te creëren dat past bij wie jij bent,
 • je eigen verlangens om te zetten in doelen en verantwoording te nemen voor jouw actieplannen,
 • de volle kracht en potentie van coaching/counseling en haptonomie te ervaren in combinatie met yoga en meditatie,
 • je te openen voor mijn subtiele invoelende en aanvoelende vermogens om door middel van healing en reading jouw puurheid, kwetsbaarheid en kracht helder te krijgen?

Dan is Individuele Coaching voor jou!

Individueel Coachingstraject

Het is een unieke combinatie van haptonomie, coaching/counseling, healing/reading en kundalini yoga en meditatie. De coaching-/ en counselingtools zorgen dat je dichter bij jezelf komt en ondersteunen je in jouw bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei. Het vergroot jouw commitment en focus om zelf de verantwoording te nemen voor het daadwerkelijk realiseren van veranderingen in jouw leven.

Door de haptonomie ontwikkel je een verfijning van jouw voelend vermogen. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en het draagt bij aan een groter bewustzijn van jouw innerlijke drijfveren en vermogens. Speciaal voor jou geselecteerde kundalini yogasets en meditaties zorgen op een hele effectieve manier ervoor dat je in staat bent om beter te luisteren naar de stem van jouw hart en brengen je in verbinding met jouw bron van wijsheid, rust en potentieel.

Als je door blokkades heen gaat en jouw (dagelijkse) acties in lijn zijn met jouw grotere doel, dan resoneert dat in jouw systeem. Dat geeft een enorme boost en motivatie. Jouw keuzes dragen dan bij aan het leven ten volle leven, fulfillment en balans. Dan ervaar je daadwerkelijk een transformatie in jouw leven. Dit is een proces van continue creëren, dat wat jouw hart en ziel vult. Laten zien wie je daadwerkelijk bent!

Coaching

Haptonomie

Healing / Reading

Persoonlijke yoga en meditatie

Over Tanja

Als geen ander weet ik hoe spannend het is om blokkades te voelen en er dwars doorheen te gaan. De angst voor het onbekende te ervaren en je niet te laten stoppen door je mind. Ook al weet je van te voren niet welke stappen te zetten. Feel it, but don’t believe it! Door je te openen voor je gevoel en je intuïtie te vergroten, kan jouw pad zich ontvouwen. Ik ben er van overtuigd dat de wereld wacht op onze talenten en expertise… Dat we deze gaan delen.

Afgelopen 10 jaar heb ik meer dan honderden mensen geïnspireerd en individueel begeleid. Enerzijds vanuit mijn achtergrond als haptotherapeut, counselor/coach en healer, maar vooral vanuit mijn hart, intuïtie en mijn helder voelende vermogens. Mijn heldere voelen, zet ik in om informatie uit jouw energieveld waar te nemen en te vertalen naar concrete handvatten voor jouw leven. Dit om jou te ondersteunen in jouw proces om dichter bij jezelf te komen en blokkades te doorbreken.

Krachtige kundalini yoga en meditaties helpen om jouw intuïtie te versterken en om in jouw centrum en kracht te komen. Mijn doorleefde ervaringsgerichte kennis hiervan geef ik graag door, omdat deze ook mijn leven getransformeerd hebben. Mijn doel is om vanuit mijn integriteit, sensitiviteit en commitment jou te inspireren en motiveren om in verbinding met jezelf het leven vol te leven. Het vuur in jou laten branden om vol passie het beste van jezelf in deze wereld neer te zetten!

Wil je ook een daadwerkelijke transformatie in jouw leven?

Voor niets minder gaan dan een leven, waarin je laat zien wie je daadwerkelijk bent en waarin je jouw talenten en vaardigheden volledig kunt ontplooien. Vanuit je eigen kracht, je eigen antwoorden vinden. Heb je de moed en durf je te kiezen om vol te leven, ook als dat uit jouw comfortzone gaan betekent in jouw dagelijks doen en laten? Maak dan nu een afspraak.

Zodat we vervolgens in persoonlijke coachingssessies samenwerken aan het doorvoelen van jouw blokkades, zodat er ruimte ontstaat en je in contact komt met jouw authentieke zelf. Belemmerende overtuigingen worden getransformeerd naar inspirerende. Je leert om jouw potentie volledig te benutten en met de nodige moed daadwerkelijk dit gaan neerzetten in deze wereld. Zo ontstaat er meer balans tussen jouw binnen en buitenwereld.

Hoe fijn is het om vanuit deze staat het leven te creëren dat je daadwerkelijk wilt! Dat aantrekken wat je ten diepste verlangt, zelf de leiding te nemen in jouw leven en daarbij je af te stemmen op het universum. Dat is waar transformatie om draait.

Wat anderen zeggen over Tanja:

 • Ben er open in gegaan en het voelde heel goed. Ik ben vooral blij dat ik de keuze heb gemaakt om de stap te nemen en te investeren in mezelf. Ik heb het als heel leerzaam ervaren en voelde me altijd op m'n gemak bij Tanja. Er zijn innerlijk dingen gaan rollen.  Ik ben doelen gaan stellen en vooral gaan DOEN i.p.v. achterover leunen. Mijn zelfvertrouwen is vergroot...Lees meer
  Vrouw, Illustrator en horecamedewerker
 • Van tevoren had ik geen duidelijke twijfels. Zonder eerdere ervaring van een coachingstraject, stond ik open voor wat er op me af zou gaan komen. Het advies over duur van het traject -6maanden- heb ik ter harte genomen en ik was er op het keuzemoment zelf, gedurende het traject en ook achteraf erg tevreden over. Ik ben verrast over en dankbaar voor de inzichten die het coachingstraject me heeft gegeven.Tanja heeft me gecoacht in het opruimen van mijn persoonlijke zolderkamer, zelfs achter de knieschotten...Lees meer
  Man, Industrieel ontwerper
 • Ik had Tanja reeds een paar keer ontmoet. Ik had geen twijfels en vertrouwde haar. Ik verwachtte al dat ik goed zat bij haar. Mijn ervaring met het coachingstraject was heel goed. Ik had een aantal dingen waar ik enorm mee worstelde. Ik kon mijn verhaal doen bij Tanja, zij stelde vragen en luisterde. Ik voelde geen enkel oordeel Ze kon voelen wat ik voelde en gaf dit aan mij terug...Lees meer  
  Vrouw, Gezinsbegeleider
 • Ik hou helemaal niet van zweverig, daar krijg ik de kriebels van. Mijn eerste indruk: een krachtige capabele vrouw die weet waar ze voor staat. Ik had gelijk. Hoewel klein van stuk, is ze groots in haar begeleiding. Ik kwam met restklachten (na intensieve psychologische hulp) door een burn-out en depressie...Lees meer
  Vrouw, Communicatie-Adviseur
 • Ik twijfelde veel over wat ik wilde in het leven. Ik wist niet waar ik wilde wonen, wat ik echt leuk vond om te doen en waar ik naar toe wilde met mijn leven. Veel twijfels over wie ik ben als persoon. Ik heb het coachingstraject als zeer positief ervaren. Doordat ik ondersteuning heb gekregen van Tanja in het leren luisteren naar mijn gevoel, heb ik mezelf leren kennen en weet ik wat ik wil. Ik ben ik gaan groeien als persoon...Lees meer
  Vrouw, medewerker kinderopvang