Kundalini Yoga Meditatie Les

‘Seeing and reaching beyond the limited self’

Kundalini Yoga Meditatie Les

Heb je behoefte aan meer energie, rust en verbinding met jezelf? Ervaar jij drukte en kijk je uit naar een moment van ontspanning? Wil je ook graag jouw innerlijke kracht en intuïtie vergroten en het beste uit jezelf halen? Waarschijnlijk is er vaak nog van alles te bedenken en te doen, voordat je tijd voor jezelf neemt. Ervaar wat Kundalini Yoga & Meditatie voor jou kan betekenen.

Wat kun je verwachten 

De wekelijkse Kundalini Yoga Meditatieles bestaat uit dynamische yoga oefeningen en actieve meditaties. Hierbij maken we gebruik van krachtige ademtechnieken, mudra’s (speciale arm en handhoudingen) en mantra’s, helende klanken.
Aansluitend is er een kopje thee.

Graag zelf een yogamat, handdoek, deken, eventueel kussen, flesje water en kopje (voor de thee) meenemen.

Waar werken we aan?

  • uit je hoofd, in je lijf
  • het laten stromen van jouw energie
  • de controle over je gedachtes los laten, ze te accepteren zonder erop te reageren
  • het ervaren van innerlijke stilte
  • de verbinding met jouw innerlijke bron, met jouw intuïtie
  • het vergroten van jouw bewustzijn
  • dichter bij jezelf komen
  • self healing
  • aanwezig zijn in het hier en nu
  • mindfulness in het dagelijks leven

Kundalini Yoga & Meditatie les

Dinsdagavond van 19.30 – 20.45 uur via Zoom

LET OP: van week 28 t/m 33  zijn er geen lessen i.v.m. de zomerstop.
In week 34 en 35 geef ik nog online les. Daarna starten de lessen weer op locatie en kun je ze ook live thuis volgen.
Verdere praktische informatie volgt zo spoedig mogelijk. Maar mocht je er live bij willen zijn, dan kan je alvast mailen naar info@gezondengeluk.nl. Er is namelijk maar beperkt plek in verband met de richtlijnen die we moeten aanhouden.
Dit geldt ook als je een proefles wilt volgen.

Kosten: € 9 per les.

Fijn om thuis een rustige plek te hebben en te zorgen voor: een yogamatje(schapenvacht), handdoek, eventueel een kussentje om op te zitten, flesje water en een dekentje.
Comfortabele kleding is fijn.

Wil je graag zelf het effect ervaren van Kundalini Yoga en meditatie? Van harte welkom!

 

Ervaring Tanja met Kundalini Yoga Meditatie

Werkzaam als haptotherapeut ontwikkelde mijn voelend vermogen zich steeds verder. Enerzijds kon ik dit inzetten in mijn werk. Anderzijds ervaarde ik dat ik mijn energie niet goed kon vasthouden en opzoek was om nog meer in mijn eigen centrum te blijven.
Meditatieve healing, Sat Nam Rasayan, kwam 8 jaar geleden op mijn pad. Ik ben gaan werken aan het versterken van mijn zenuwstelsel middels Kundalini yoga en actieve meditaties met mudra’s en mantra’s. Juist dit in combinatie met het voelen, dicht bij jezelf zijn, werkt voor mij heel goed.

Door het effect van deze meditaties ging dit steeds meer een vast onderdeel van mijn dag vormen. Voelen hoe mijn energie stroomt, stilte ervaren en in verbinding zijn met mijn intuïtie en kracht. Deze doorleefde ervaringsgerichte kennis geef ik graag door. Ik geef les in deze actieve kundalini meditaties, in combinatie met yogaoefeningen, om je lichaam soepel te houden en je energie te laten stromen.

Deze oefeningen zijn een rode draad in mijn leven. Vanaf mijn 5e levensjaar ging ik turnen en heb later verschillende vormen van yoga beoefend. De Opleiding Kundalini Yoga Coach ben ik gaan volgen om mij nog verder te verdiepen in deze krachtige yogatechnieken, die je leven kunnen transformeren. Middels de lessen die ik geef, inspireer en motiveer ik je graag om helemaal in jouw kracht te komen, jezelf te zijn en het beste uit jezelf te halen. Ervaar ook de kracht van samen mediteren.