Kundalini Yoga Meditatie Nieuwe Maan

‘New moon, new you!’

Kundalini Yoga Meditatie Nieuwe Maan

Nieuwe maan, het begin van een nieuwe maancyclus, waarbij de maan tussen de zon en de aarde staat. Er reflecteert geen licht vanaf de maan naar de aarde, waardoor we de maan als donker ervaren. Het is een goede tijd om te reflecteren en onze intenties en plannen helder neer te zetten. Onze toekomst creeëren in het hier en nu.

We kunnen ons openen en werken met de energie van de deze nieuwe maancyclus. De kracht ervaren van deze nieuw maanenergie. Zoals bij elk nieuw begin, ons afstemmen en openen voor hetgeen gaat komen. Ruimte maken voor het nieuwe, door nieuwe zaadjes te planten. Yoga en meditatie helpen daarbij om ruimte te maken

Heb je rond de nieuwe maan behoefte aan extra verbinding met jezelf? Wil je ook graag jouw innerlijke kracht en intuïtie vergroten? Wens je ruimte in je mind voor nieuwe plannen en moed verzamelen om ze daadwerkelijk vorm te geven? Ervaar wat Kundalini Yoga & Meditatie voor jou kan betekenen.

Kundalini staat voor onze levensenergie. Deze helende energie stroomt door ieder mens. Kundalini Yoga & Meditatie activeert je levensenergie en verruimt je bewustzijn, waardoor je jouw volledige potentieel kunt ontwikkelen. De yogaoefeningen en meditaties zijn zeer krachtig en hebben daardoor in korte tijd al veel effect. Ze zijn voor iedereen toegankelijk! Ervaring is niet nodig.

 

Hoe het werkt

Kundalini Yoga en Meditatie is een afwisseling tussen dynamische en vaak fysiek uitdagende yogaoefeningen in combinatie met meditaties. De adem heeft een centrale plaats. Naast krachtige ademtechnieken wordt er gewerkt met mudra’s, speciale houdingen voor de armen en de handen. Bij de yoga oefeningen en meditaties maken we gebruik van mantra’s. De klank van deze mantra’s hebben een diepe helende uitwerking op lichaam en geest.

 

Volgende Nieuwe Maan Yoga & Meditatie:

Woensdagavond 29 juni – deze gaat helaas niet door

Je bent van harte welkom! Fijn als je erbij bent. Ervaring is niet nodig.

Het is fijn om thuis een rustige plek te hebben en te zorgen voor: een yogamatje(schapenvacht), handdoek, eventueel een kussentje om op te zitten, flesje water, een dekentje en comfortabele kleding.

Waar werken we aan?

 • uit je hoofd, in je lijf
 • het laten stromen van jouw energie
 • het ervaren van innerlijke stilte
 • de verbinding met jouw innerlijke bron, met jouw intuïtie
 • het vergroten van jouw bewustzijn
 • dichter bij jezelf komen
 • self healing
 • aanwezig zijn in het hier en nu
 • mindfulness in het dagelijks leven

‘The thing about meditation is, you become more and more you!’

Schrijf je in:
Nieuwe maan yoga & meditatie

Woensdagavond 29 juni van 19.00 – 20.30 uur via Zoom. Deze gaat helaas niet door.

Aanmelden kan tot uiterlijk 18.00 uur ivm het op tijd ontvangen van de zoomlink.
Ontvang je niet binnen een half uur na aanmelding de zoomlink, stuur dan een mail naar info@gezondengeluk.nl

Kosten: Op donatie basis

Hoe werkt het?

 • Klik hieronder op: ‘Aanmelden’
 • Vul in het aangegeven veld jouw bedrag in
 • Klik dan nogmaals op:  AANMELDEN
 • Hierna kan je de bestelling afronden.

Nieuwe tijden, vragen om verandering. Het creëren van een betere, all-inclusive wereld. Een leven vrij van beperkingen, vol vreugde en overvloed. Graag experimenteer ik dan ook met een betalingsmethode, waarbij je naar draagkracht kunt betalen voor deze nieuwe maan yoga & mediatie. Geven en ontvangen vanuit het hart. Hierdoor is het beschikbaar is voor iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt. Delen, vol vreugde en overvloed.

Aanmelden

Data nieuwe maan yoga & meditatie 2022

Locatie: Online via Zoom

Tijd: 19.00-20.30 uur

 • 29 juni

Ervaring Tanja met Kundalini Yoga Meditatie

Werkzaam als haptotherapeut ontwikkelde mijn voelend vermogen zich steeds verder. Enerzijds kon ik dit inzetten in mijn werk. Anderzijds ervaarde ik dat ik mijn energie niet goed kon vasthouden en opzoek was om nog meer in mijn eigen centrum te blijven.
Meditatieve healing, Sat Nam Rasayan, kwam 8 jaar geleden op mijn pad. Ik ben gaan werken aan het versterken van mijn zenuwstelsel middels Kundalini yoga en actieve meditaties met mudra’s en mantra’s. Juist dit in combinatie met het voelen, dicht bij jezelf zijn, werkt voor mij heel goed.

Door het effect van deze meditaties ging dit steeds meer een vast onderdeel van mijn dag vormen. Voelen hoe mijn energie stroomt, stilte ervaren en in verbinding zijn met mijn intuïtie en kracht. Deze doorleefde ervaringsgerichte kennis geef ik graag door. Ik geef les in deze actieve kundalini meditaties, in combinatie met yogaoefeningen, om je lichaam soepel te houden en je energie te laten stromen.

Deze oefeningen zijn een rode draad in mijn leven. Vanaf mijn 5e levensjaar ging ik turnen en heb later verschillende vormen van yoga beoefend. De Opleiding Kundalini Yoga Coach ben ik gaan volgen om mij nog verder te verdiepen in deze krachtige yogatechnieken, die je leven kunnen transformeren. Middels de lessen die ik geef, inspireer en motiveer ik je graag om helemaal in jouw kracht te komen, jezelf te zijn en het beste uit jezelf te halen. Ervaar ook de kracht van samen mediteren.