Kundalini Yoga Meditatie Nieuwe Maan

‘New moon, new you!’

Kundalini Yoga Meditatie Nieuwe Maan

Nieuwe maan, het begin van een nieuwe maancyclus, waarbij de maan tussen de zon en de aarde staat. Er reflecteert geen licht vanaf de maan naar de aarde, waardoor we de maan als donker ervaren. Het is een goede tijd om te reflecteren en onze intenties en plannen helder neer te zetten. Onze toekomst creeëren in het hier en nu.

We kunnen ons openen en werken met de energie van de deze nieuwe maancyclus. De kracht ervaren van deze nieuw maanenergie. Zoals bij elk nieuw begin, ons afstemmen en openen voor hetgeen gaat komen. Ruimte maken voor het nieuwe, door nieuwe zaadjes te planten. Yoga en meditatie helpen daarbij om ruimte te maken

Heb je rond de nieuwe maan behoefte aan extra verbinding met jezelf? Wil je ook graag jouw innerlijke kracht en intuïtie vergroten? Wens je ruimte in je mind voor nieuwe plannen en moed verzamelen om ze daadwerkelijk vorm te geven? Ervaar wat Kundalini Yoga & Meditatie voor jou kan betekenen.

Kundalini staat voor onze levensenergie. Deze helende energie stroomt door ieder mens. Kundalini Yoga & Meditatie activeert je levensenergie en verruimt je bewustzijn, waardoor je jouw volledige potentieel kunt ontwikkelen. De yogaoefeningen en meditaties zijn zeer krachtig en hebben daardoor in korte tijd al veel effect. Ze zijn voor iedereen toegankelijk! Ervaring is niet nodig.

 

Hoe het werkt

Kundalini Yoga en Meditatie is een afwisseling tussen dynamische en vaak fysiek uitdagende yogaoefeningen in combinatie met meditaties. De adem heeft een centrale plaats. Naast krachtige ademtechnieken wordt er gewerkt met mudra’s, speciale houdingen voor de armen en de handen. Bij de yoga oefeningen en meditaties maken we gebruik van mantra’s. De klank van deze mantra’s hebben een diepe helende uitwerking op lichaam en geest.

 

Nieuwe maan 6 oktober

De overgang

Herken je dat… hectische of nerveuze gevoelens? Misschien wel door alles wat er gebeurt in de wereld.

Of heb jij soms ook last van opvliegers of een verstoort slaapritme? Symptomen die ook voorbij kunnen komen tijdens de overgang. Ik herken ze al wel een beetje…

En als ik om me heen kijk, denk ik: Het lijkt wel alsof de hele wereld in de overgang is!

Dan toch fijn om deze richting vast te houden: ‘Dingen die uit elkaar lijken te vallen, laten een leegte achter voor de schoonheid die op het punt staat binnen te komen.’

Of jij nou specifiek meer balans wenst in jouw hormoonhuishouding of jouw gezondheid op peil wilt houden, de yoga die we gaan doen met de komende nieuwe maan helpt jou in het bijzonder om in jouw centrum te blijven. Het zorgt voor een diepe reiniging van onze organen, speciaal onze longen. Het geeft ons de energie (wel pas na de oefeningen😉) om te vliegen als een vogel. Op weg naar het licht!

En hoe fijn…je kunt de yogaset zelfs helemaal meedoen op de stoel.

Eigenlijk een les in het bijzonder ontworpen voor vrouwen, maar de oefeningen zijn ook zekers gunstig voor mannen…we sluiten niemand uit.💛

Waar werken we aan?

 • uit je hoofd, in je lijf
 • het laten stromen van jouw energie
 • het ervaren van innerlijke stilte
 • de verbinding met jouw innerlijke bron, met jouw intuïtie
 • het vergroten van jouw bewustzijn
 • dichter bij jezelf komen
 • self healing
 • aanwezig zijn in het hier en nu
 • mindfulness in het dagelijks leven

‘The thing about meditation is, you become more and more you!’

Schrijf je in:
Nieuwe maan yoga & meditatie

Woensdagavond 6 oktober van 19.00 – 20.30 uur via Zoom.

Aanmelden kan tot uiterlijk 18.00 uur ivm het op tijd ontvangen van de zoomlink.

Kosten: Op donatie basis

Hoe werkt het?

 • Klik hieronder op: ‘Aanmelden’
 • Vul in het aangegeven veld jouw bedrag in
 • Klik dan nogmaals op:  AANMELDEN
 • Hierna kan je de bestelling afronden.

Nieuwe tijden, vragen om verandering. Het creëren van een betere, all-inclusive wereld. Een leven vrij van beperkingen, vol vreugde en overvloed. Graag experimenteer ik dan ook met een nieuwe betalingsmethode, waarbij je naar draagkracht kunt betalen voor deze nieuwe maan yoga & mediatie. Geven en ontvangen vanuit het hart. Hierdoor is het beschikbaar is voor iedereen die zich hiertoe aangetrokken voelt. Delen, vol vreugde en overvloed.

Aanmelden

Data nieuwe maan yoga & meditatie 2021

Locatie: Online via Zoom

Tijd: 19.00-20.30 uur

 • 6 oktober
 • 4 november
 • 4 december

Ervaring Tanja met Kundalini Yoga Meditatie

Werkzaam als haptotherapeut ontwikkelde mijn voelend vermogen zich steeds verder. Enerzijds kon ik dit inzetten in mijn werk. Anderzijds ervaarde ik dat ik mijn energie niet goed kon vasthouden en opzoek was om nog meer in mijn eigen centrum te blijven.
Meditatieve healing, Sat Nam Rasayan, kwam 8 jaar geleden op mijn pad. Ik ben gaan werken aan het versterken van mijn zenuwstelsel middels Kundalini yoga en actieve meditaties met mudra’s en mantra’s. Juist dit in combinatie met het voelen, dicht bij jezelf zijn, werkt voor mij heel goed.

Door het effect van deze meditaties ging dit steeds meer een vast onderdeel van mijn dag vormen. Voelen hoe mijn energie stroomt, stilte ervaren en in verbinding zijn met mijn intuïtie en kracht. Deze doorleefde ervaringsgerichte kennis geef ik graag door. Ik geef les in deze actieve kundalini meditaties, in combinatie met yogaoefeningen, om je lichaam soepel te houden en je energie te laten stromen.

Deze oefeningen zijn een rode draad in mijn leven. Vanaf mijn 5e levensjaar ging ik turnen en heb later verschillende vormen van yoga beoefend. De Opleiding Kundalini Yoga Coach ben ik gaan volgen om mij nog verder te verdiepen in deze krachtige yogatechnieken, die je leven kunnen transformeren. Middels de lessen die ik geef, inspireer en motiveer ik je graag om helemaal in jouw kracht te komen, jezelf te zijn en het beste uit jezelf te halen. Ervaar ook de kracht van samen mediteren.