Kundalini Yoga Meditatie Persoonlijk

‘The thing about meditation is, you become more and more you’

Yoga & Meditatie

Heb je behoefte aan meer energie, rust en verbinding met jezelf? Ervaar jij drukte en kijk je uit naar een moment van ontspanning? Wil je ook graag jouw innerlijke kracht en intuïtie vergroten en het beste uit jezelf halen? Waarschijnlijk is er vaak nog van alles te bedenken en te doen, voordat je tijd voor jezelf neemt.

Ervaar wat Kundalini Yoga & Meditatie voor jou kan betekenen. Kundalini staat voor onze levensenergie. Deze helende energie stroomt door ieder mens. Kundalini Yoga & Meditatie activeert je levensenergie en verruimt je bewustzijn, waardoor je jouw volledige potentieel kunt ontwikkelen. De yogaoefeningen en meditaties zijn zeer krachtig en hebben daardoor in korte tijd al veel effect. Ze zijn voor iedereen toegankelijk! ‘Als je kunt ademen, kun je yoga doen,’ zei Yogi Bhajan, de grondlegger van Kundalini Yoga. ‘Als ik het kan, kan iedereen het!’.

Hoe werkt het? 

Kundalini Yoga en Meditatie is een afwisseling tussen dynamische en vaak fysiek uitdagende yogaoefeningen in combinatie met meditaties. De adem heeft een centrale plaats. Naast krachtige ademtechnieken wordt er gewerkt met mudra’s, speciale houdingen voor de armen en de handen. Bij de yoga oefeningen en meditaties maken we gebruik van mantra’s. De klank van deze mantra’s hebben een diepe helende uitwerking op lichaam en geest.

Persoonlijke Yogaset & Meditaties

In afstemming op jouw hulpvraag ontvang je persoonlijke yogasets & meditaties. Hierbij werken we in eerste instantie aan het verstevigen van jouw basis om vervolgens ook uit jouw comfortzone te gaan, zodat daadwerkelijk de innerlijke groei kan plaatsvinden. Juist de wat meer uitdagende oefeningen en meditaties zorgen voor transformatie. En natuurlijk kun je dit allemaal opbouwen in jouw eigen tempo.

Ervaring Tanja met Kundalini Yoga & Meditatie

Werkzaam als haptotherapeut ontwikkelde mijn voelend vermogen zich steeds verder. Enerzijds kon ik dit inzetten in mijn werk. Anderzijds ervaarde ik dat ik mijn energie niet altijd even goed kon vasthouden en opzoek was om nog meer in mijn eigen centrum te blijven. Meditatieve healing, Sat Nam Rasayan, kwam op mijn pad. Ik ben gaan werken aan het versterken van mijn zenuwstelsel middels Kundalini yoga en actieve meditaties met mudra’s en mantra’s. Juist dit in combinatie met het voelen vanuit de haptonomie, dicht bij jezelf zijn, werkt voor mij heel goed. Voelen hoe mijn energie stroomt, stilte ervaren en in verbinding zijn met mijn intuïtie en kracht. Door het effect van deze meditaties ging dit steeds meer een vast onderdeel van mijn dag vormen.
Deze oefeningen zijn een rode draad in mijn leven. Vanaf mijn 5e levensjaar ging ik turnen en heb later verschillende vormen van yoga beoefend. De Opleiding Kundalini Yoga Coach ben ik gaan volgen om mij nog verder te verdiepen in deze krachtige yogatechnieken, die je leven kunnen transformeren.

Deze doorleefde ervaringsgerichte kennis geef ik graag door.  Door de yoga oefeningen en meditaties op jouw persoonlijk af te stemmen, inspireer en motiveer ik je graag om helemaal in jouw kracht te komen, jezelf te zijn en het beste uit jezelf te halen.

 

 

Versterk de verbinding met jezelf en laat je energie stromen

Wil je graag in een 1-op-1 coaching het effect ervaren van Persoonlijke Kundalini Yoga oefeningen & Meditaties?

Maak een afspraak