Kundalini Yoga Meditatie Volle en Nieuwe Maan

‘The thing about meditation is, you become more and more you’

Kundalini Yoga Meditatie

Heb je behoefte aan meer energie, rust en verbinding met jezelf? Ervaar jij drukte en kijk je uit naar een moment van ontspanning? Wil je ook graag jouw innerlijke kracht en intuïtie vergroten en het beste uit jezelf halen? Waarschijnlijk is er vaak nog van alles te bedenken en te doen, voordat je tijd voor jezelf neemt.

Ervaar wat Kundalini Yoga & Meditatie voor jou kan betekenen. Kundalini staat voor onze levensenergie. Deze helende energie stroomt door ieder mens. Kundalini Yoga & Meditatie activeert je levensenergie en verruimt je bewustzijn, waardoor je jouw volledige potentieel kunt ontwikkelen. De yogaoefeningen en meditaties zijn zeer krachtig en hebben daardoor in korte tijd al veel effect. Ze zijn voor iedereen toegankelijk!

‘Als je kunt ademen, kun je yoga doen,’ zei Yogi Bhajan, de grondlegger van Kundalini Yoga. ‘Als ik het kan, kan iedereen het!’.

 

Hoe werkt het? 

Kundalini Yoga en Meditatie is een afwisseling tussen dynamische en vaak fysiek uitdagende yogaoefeningen in combinatie met meditaties. De adem heeft een centrale plaats. Naast krachtige ademtechnieken wordt er gewerkt met mudra’s, speciale houdingen voor de armen en de handen. Bij de yoga oefeningen en meditaties maken we gebruik van mantra’s. De klank van deze mantra’s hebben een diepe helende uitwerking op lichaam en geest.

Kundalini Yoga Meditatie
bij Nieuwe Maan

Vergroot jouw intuïtie, verzamel moed
en gebruik de kracht van de nieuwe maan
om jouw intenties daadwerkelijk neer te zetten

Kundalini Yoga Meditatie
bij Volle maan

Volle Maan versterkt wat is.
Zo ook het helende effect
van yoga & meditatie bij volle maan