Kundalini Yoga Meditatie Volle Maan

‘Like the full moon, shine!’

Kundalini Yoga Meditatie Volle Maan

Bij volle maan is er meer licht en meer bewustzijn. Vaak ervaren we extra druk op ons klierenstelsel. Deze druk kan ervoor zorgen dat we ons emotioneler voelen of meer reactief. Volle maan versterkt wat er al is. Dus ook het effect van mediteren wordt versterkt. Dat geeft ons de kans om de druk die we ervaren, te gebruiken voor een diepe healing op alle niveaus.

 

Volle Maan 5 juni 

Heling & Compassie

Heling en compassie staan centraal bij de volle maan van donderdag 7 mei. Deze maan staat in het teken van Scorpioen heeft effect op onze niermeridiaan.

Je onderbewustzijn is juist bij deze volle maan zeer krachtig. Het maakt je extra gevoelig. De fase tussen deze volle maan en de komende nieuwe maan vergroot tegengestelde krachten. Bijvoorbeeld werk versus thuis, wat heb je nodig en wat wil je. Dit kan leiden tot interne spanning. Juist de kracht van de volle maan kunnen we gebruiken om deze uitdagingen aan te gaan, door in verbinding te blijven met onze intuitie.

Schorpioen vertegenwoordigt ook wat je niet gemakkelijk laat zien, onderdrukte emoties of diepe angsten. Door goed te blijven aarden ben je beter in staat om tegenstrijdige gevoelens en emoties te begrijpen. En natuurlijk helpt mediteren ook hierbij. Diep ademen helpt om angsten en zorgen wat meer los te kunnen laten. Hierdoor kan positiviteit stromen, wat zo belangrijk is in deze ‘corona’-tijd.

Zoals deze periode van ons vraagt, vraagt ook deze volle maan van ons om tijd te nemen voor reflectie. Ons eigen hart kalmeren en koesteren. En vandaaruit een luisterend oor zijn voor elkaar. Dat werkt zo helend.

Deze volle maan heeft effect op onze niermeridiaan. Sterke nieren geven kracht, moed en uithoudingsvermogen. Hoe fijn om dat juist nu te ervaren. We gaan dan ook een yogaset doen speciaal voor onze nieren, zodat je stress, angst of boosheid kunt loslaten en weer meer balans ervaart.

Daarnaast gaan we een hartmeditatie doen met een mantra. Deze mantra omringt je met beschermend licht. Door het zingen ervan breng je jezelf in balans en geeft het je kracht en vertrouwen. Het opent je hartchakra en laat de energie van liefde stromen. Heling en compassie voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Ben je daar ook aan toe?
Je bent van harte welkom!

 

Online op 5 juni!

Voel je welkom bij deze volle maan yoga & meditatie!
Gezien de huidige situatie zal deze online plaatsvinden.
Fijn als je erbij bent!

Ervaring is niet nodig.
Aanmelden is wel nodig.

Waar werken we aan?

 • uit je hoofd, in je lijf
 • het laten stromen van jouw energie
 • het ervaren van innerlijke stilte
 • de verbinding met jouw innerlijke bron, met jouw intuïtie
 • het vergroten van jouw bewustzijn
 • dichter bij jezelf komen
 • self healing
 • aanwezig zijn in het hier en nu
 • mindfulness in het dagelijks leven

Schrijf je nu in!
Online Volle maan yoga & meditatie

Vrijdag 5 juni om 19.30 via Zoom!

Kosten: € 10

Mocht dit voor jou nu financieel niet mogelijk zijn en wil je graag met korting of gratis deelnemen, stuur me dan een berichtje om te overleggen.

Fijn om thuis een rustige plek te hebben en te zorgen voor: een yogamatje(schapenvacht), handdoek, eventueel een kussentje om op te zitten, flesje water en een dekentje.
Comfortabele kleding is fijn.

 

Data volle maan meditatie 2020

Locatie: Zandbreeweg 10B Oldenzaal

Tijd: 19.30-21.00 uur

 • Vrijdag 5 juni
 • Woensdag 2 september. Locatie: Sacha Kripa Rossum
 • Donderdag 1 oktober. Let op start 20.30 uur
 • Zaterdag 31 oktober
 • Maandag 30 november
 • Woensdag 30 december

NIEUW
60 minuten Online coaching & reading sessie

Ervaar meer rust en balans
Blijf dichter bij jezelf
Ontdek wat jou tegenhoudt
En hoe je toch verder kan
Maak verbinding met jezelf en haal er het beste uit!

Meer informatie