Open Up – Natuur Coaching

Realign with your true nature

Open Up – Natuur Coaching

Te veel last van een lockdown gevoel? Ervaar jij onrust en onbalans in deze donkere tijd van het jaar?

Wil je graag…

 • de verbinding herstellen met jouw ware natuur, jouw innerlijke natuur?
 • de balans vinden tussen intenties hooghouden en liefdevol naar jezelf zijn als het soms anders gaat?
 • de balans vinden, die flow in het leven geeft?
 • zachter worden, meer genieten en openstaan en ontvangen in het leven?
 • last but not least… liever niet een coachingssessie online, maar daadwerkelijk de natuur in?

Dan is deze OPEN UP – Natuur Coaching een goede optie voor jou!

Wat anderen zeggen over de Coaching van Tanja:

Vrouw, medewerker kinderopvang

Ik twijfelde veel over wat ik wilde in het leven. Ik wist niet waar ik wilde wonen, wat ik echt leuk vond om te doen en waar ik naar toe wilde met mijn leven. Veel twijfels over wie ik ben als persoon. Ik heb het coachingstraject als zeer positief ervaren. Doordat ik ondersteuning heb gekregen van Tanja in het leren luisteren naar mijn gevoel, heb ik mezelf leren kennen en weet ik wat ik wil. Ik ben ik gaan groeien als persoon. Door goed naar mezelf te leren luisteren ...Lees meer

Vrouw, Illustrator en horecamedewerker

Ik ben er open in gegaan en het voelde heel goed. Ik ben vooral blij dat ik de keuze heb gemaakt om de stap te nemen en te investeren in mezelf. Ik heb het als heel leerzaam ervaren en voelde me altijd op m’n gemak bij Tanja. Er zijn innerlijk dingen gaan rollen.  Ik ben doelen gaan stellen en vooral gaan DOEN in plaats van achterover leunen. Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die mij kan begeleiden ...Lees meer

Vrouw, Gezinsbegeleider

Ik had Tanja reeds een paar keer ontmoet. Ik had geen twijfels en vertrouwde haar. Ik verwachtte al dat ik goed zat bij haar.
Mijn ervaring met het coachingstraject was heel goed. Ik had een aantal dingen waar ik enorm mee worstelde. Ik kon mijn verhaal doen bij Tanja, zij stelde vragen en luisterde. Ik voelde geen enkel oordeel
Ze kon voelen wat ik voelde en gaf dit aan mij terug...Lees meer

 

Doel

We brengen nu vaak meer tijd door in huis. We kunnen ons afgescheiden voelen. Ook kunnen we de verbinding kwijt raken met de natuur en met onze eigen ware natuur. Terwijl we juist een en al natuur zijn.

Vele jaren geleden leefden wij mensen meer buiten, waren bezig met de aarde…voelden we ons vaak meer verbonden met de natuur, met de seizoenen. Nu het leven meer gemoderniseerd is, is het soms zoeken naar de balans. Het helpt om je te herinneren dat je verbonden bent met de aarde en met de seizoenen. Als het ene seizoen overgaat in het andere, als de herfst overgaat in de winter, heeft dat effect op ons als mens. Daadwerkelijk in de natuur zijn herstelt weer onze verbinding met onze innerlijke natuur.

Vanuit mijn integriteit, sensiviteit en commitment ondersteun ik jou in het ervaren van een diepe verbinding met jezelf. Ruimte creëren voor hetgeen jij nodig hebt in jouw leven. Samen jouw intenties hoog houden en in afstemming zijn met het universum.
Als je door blokkades heen gaat en jouw (dagelijkse) acties in lijn komen met jouw grotere doel, dan resoneert dat in jouw systeem. Dat geeft een enorme boost en motivatie. Jouw keuzes dragen dan bij aan het leven ten volle te leven, fulfillment en balans. Natuurlijk is dit een proces van continue creëren dat wat jouw hart en ziel vult.

In deze Open Up – Natuur Coaching zetten we samen de eerste stappen door de unieke combinatie van coaching en reading eventueel aangevuld met haptonomische ervaringsoefeningen. Ook dat kan allemaal in de natuur! En natuurlijk ondersteun ik de liefhebber met persoonlijke Kundalini Yoga en Meditaties.

Coaching

Bij individuele coaching in de natuur staan we al lopend stil bij jouw huidige situatie. Een proces van bewustwording en inzicht  krijgen in jezelf. Er is volledige aandacht voor jouw gedachtes en gevoelens betreffende jouw hulpvraag. Door stil te staan bij jouw gevoelens kun je ze toelaten. Dit geeft heling en herstel. Samen gaan we op zoek naar het (her)vinden van de balans tussen wie je bent, wat je wilt en kunt.

Haptonomie

Hierbij staat het voelen centraal om dichter bij jezelf te komen. Hoe voel je je en wat ervaar je in contact met jezelf en met jouw omgeving? Ook in deze bijzondere tijd je laten raken, met behoud van afstand. Het contact met jezelf herstellen en van daaruit met de mensen om je heen. Tijdens de coaching in de natuur kunnen haptonomische ervaringsoefeningen je weer dichter bij jezelf brengen. Ervaren hoe je omgaat met grenzen, jouw tempo in jouw leven, jouw ruimte innemen. Dit alles kan heel goed buiten in de natuur.

Healing & Reading

Niks zo helend als zijn in de natuur! Door in contact te zijn met de natuur om ons heen, komen we ook weer in contact met onze innerlijke natuur. Tijdens de coaching zet ik ook mijn voelende en intuitieve vermogens in om informatie uit jouw energieveld waar te nemen en te vertalen naar concrete handvatten voor jouw leven.

Yoga & Meditatie

Krachtige Kundalini Yoga en meditaties helpen om jouw intuïtie te versterken en om in jouw centrum en kracht te komen. Mijn doorleefde ervaringsgerichte kennis hiervan geef ik graag door, omdat deze ook mijn leven getransformeerd heeft. Graag ondersteun ik jou met yoga oefeningen en meditaties afgestemd speciaal op de hulpvraag en voor de liefhebber in combinatie met numerologie op basis van geboortegetallen.

Find your true nature inside

Wil jij je weer opnieuw verbinden met je eigen natuur en de natuur om je heen? Meer licht laten schijnen op jouw levenspad? Een leven creëren waarin je jouw talenten en vaardigheden volledig kunt ontplooien. Heb jij de moed en durf je te kiezen om vol te leven? Walk your talk?
Maak dan nu een afspraak.

‘Waar jouw hart hoofdzaak wordt’

Wat anderen zeggen over de Coaching van Tanja:

Vrouw, Communicatie-Adviseur

Ik hou helemaal niet van zweverig, daar krijg ik de kriebels van. Maar mijn eerste indruk van Tanja was: een krachtige capabele vrouw die weet waar ze voor staat. Ik had gelijk. Hoewel klein van stuk, is ze groots in haar begeleiding.
Ik kwam met restklachten (na intensieve psychologische hulp) door een burn-out en depressie. En afspraak na afspraak voelde ik me sterker en doortastender worden. Herkende ik mijzelf weer. Nu voel ik me sterk genoeg om zelfstandig verder te groeien. ...Lees meer

Man, Industrieel ontwerper

Van tevoren had ik geen duidelijke twijfels. Zonder eerdere ervaring van een coachingstraject, stond ik open voor wat er op me af zou gaan komen. Het advies over duur van het 6 maanden traject heb ik ter harte genomen en ik was er op het keuzemoment zelf, gedurende het traject en ook achteraf erg tevreden over. Ik ben verrast over en dankbaar voor de inzichten die het coachingstraject me heeft gegeven. Tanja heeft me gecoacht in het opruimen van mijn persoonlijke zolderkamer, zelfs achter de knieschotten...Lees meer

Wanneer is Open Up – Natuur Coaching voor jou?

 • als je zowel fysiek als mentaal in beweging wilt komen
 • bij pijnlijke, ongemakkelijke of ongewenste situaties in je werk of privé
 • als je opzoek bent naar balans tussen werk en privé
 • bij een gevoel van onvrede, niet weten wat je wilt, niet lekker in je vel zitten of vastlopen
 • bij spanning, conflicten of andere problematiek in relaties
 • bij stress en gespannenheid
 • als je moeite hebt met het aangeven van jouw grenzen, het leren op tijd ‘nee-zeggen’ of meer ruimte in te nemen
 • als je geen leiding meer neemt over wat voor jou belangrijk is
 • bij het herstellen van de balans tussen denken, voelen en handelen
 • als je moeite hebt om met gevoelens om te gaan, deze een plek te geven, te uiten of te delen met anderen
 • spanningsklachten: hyperventilatie, stress, overspannen, burn-out, overbelasting of angsten, paniekaanvallen
 • problemen die verband houden met de overgang van de ene levensfase naar de volgende
 • het verwerken van (vroegere) vervelende en/of traumatische ervaringen
 • hoogsensitiviteit (HSP)
 • faalangst of gebrek aan zelfvertrouwen
 • het leren omgaan met een verlies, ziekte of beperking en het invoegen hiervan in jouw leven
 • aanhoudende lichamelijke klachten met een psychische achtergrond (zoals hoofdpijn, nek- en rugklachten

Ervaring met Tanja

Wat brengt Open Up – Natuur Coaching jou?

 • je komt zowel fysiek als mentaal in beweging
 • je ervaart de rust en energie van de natuur in jou
 • je gaat stilstaan bij wat jou ten diepste beweegt en wat jouw diepste verlangens zijn.
 • je ervaart welke emoties / overtuigingen je tegenhouden om dicht bij jezelf te zijn
 • je gaat door deze blokkades heen
 • je hebt een beter beeld van jezelf en wat je echt wilt in dit leven
 • je zet jezelf en/of jouw werkzaamheden meer zichtbaar neer
 • je doet vol inspiratie en energie wat je altijd al hebt willen doen
 • je leeft het leven voluit met meer rust en balans
 • je ervaart meer happiness en succes

Heb jij de wandelschoenen al aan?

In de persoonlijke wandelsessies werken we samen aan het doorvoelen van jouw blokkades. De natuur biedt hiertoe alle ruimte. Opnieuw in contact komen met jouw authentieke zelf, door te bewegen, aarden en adem te halen…terugkomen in je eigen basis. Belemmerende overtuigingen transformeren naar inspirerende. Leren om jouw potentie volledig te benutten en met de nodige moed daadwerkelijk dit gaan neerzetten in deze wereld. De natuur biedt je de tegenspraak om dit vanuit rust en ontspanning te doen.

Balans creëren tussen jouw binnen en buitenwereld. Genieten en op basis daarvan aantrekken wat je ten diepste verlangt. Dat is waar het bij OPEN UP – Natuur Coaching om draait. Ben jij er klaar voor?

Maak dan nu een afspraak voor een 90 minuten OPEN UP – Natuur Coaching.
Natuurlijk is een vervolgtraject bespreekbaar, maar na deze start-sessie kun je al de eerste stappen gaan zetten om vol inspiratie en energie te doen wat je altijd al hebt willen doen.