Retraite

Retraite

Ontspanning, Innerlijke Verbinding en Helderheid

– zaterdag 3 oktober t/m dinsdag 6 oktober –

Ervaar jij ook een ‘point of no return’ in het leven?

Herken jij dat gevoel dat zelfs als je een nu U-bocht zou kunnen maken in je leven, je het niet meer zo zou ervaren zoals het was. Dat je op een kantelpunt staat? Ben je toe aan ontspanning, tijd voor jezelf en ben je zoekende hoe nu verder te gaan? Wil je daarbij even stilstaan en opnieuw de verbinding ervaren met jouw innerlijke bron, jouw ware essentie? Wil je helderheid over hoe verder? Ga dan mee op deze retraite!

Doel Retraite

Deze meerdaagse retraite geeft jouw lichaam en geest tijd om uit te rusten en op te laden. Je krijgt ruimte om je opnieuw te verbinden met jouw innerlijke bron. Om te voelen wat je daar ervaart en daar ook ruimte aan te geven. Je komt weer in verbinding met je lichaam, je hart, de natuur en de mensen om je heen. Juist in deze tijd is het nodig om te durven voelen en te laten zijn wat er is. Dat geeft heling op een diep niveau. Samen transformeren we tijdens deze retraite naar een hoger level waardoor jij jouw pad weer helder krijgt. Er is namelijk geen weg terug naar het oude…

Wat anderen zeggen over Tanja:

 • Ik was direct overtuigd dat het volgen van deze opleiding een goede keuze was. Door de opleiding ben ik dichter bij mezelf gekomen, mijn zelfvertrouwen is vergroot en ik zet nu mezelf op nummer 1. Door commitment en door aan de slag te gaan met mijn blokkades en daadwerkelijk uit mijn comfortzone te stappen heb ik dit bereikt. In een hele fijne sfeer heb ik ervaren hoe fijn het is om mezelf te kunnen zijn en alles te kunnen bespreken. Ik raad deze opleiding van harte aan aan mensen die dichter bij zichzelf willen komen en hun intuitie willen versterken. En heel fijn de afwisselingen in het aanbod van de cursus.
  Vrouw, 23 jaar, doktersassistente
 • Ik twijfelde een klein beetje van te voren om te starten met de opleiding. De fijne sfeer maakten het tot quality dagen voor mezelf! De opleidingsdagen dienden voor mij als een soort kompas, dat telkens weer terugspringt en wijst naar de juiste route, die ik mag bewandelen. De juiste richting weer op als ik een beetje afgedwaald ben. Ik kon mezelf weer herpakken en mijn doelen voor ogen te houden en daarbij de verbinding en het verlangen te blijven voelen. Loop jij vast in jouw leven? Op welke wijze dan ook...dan raad ik je deze opleiding absoluut aan. Tanja, je bent top! Wijs, mooi mens en grappig en...zo zuiver in wat je doet. Dank! Vrouw, 48 jaar, Contact Clown & Docent Theater
 • Ik had geen twijfels over de opleiding van te voren. Ik twijfelde wel of ik in staat zou zijn om mijn gevoel beter te leren kennen (en gebruiken). De opleiding is voor mij een WAANZINNIGE ervaring geweest! Het heeft mij meer rust, zelfreflectie en een positief focus opgeleverd. En met meer gevoel ga ik nu om met de mensen om mij heen. Een opleiding voor een ieder die openstaat voor spirituele ontwikkeling. Man, Industrieel Ontwerper, 35 jaar
 • Ik twijfelde over deelname vanuit 'agenda-technische overwegingen'. Dank voor de onwijs fijne dag! Ik heb mooie verbindingen met de mensen in de groep ervaren en ook hoe dicht bij mezelf te blijven. Alle onderdelen vond ik nuttig. Juist de combinatie ervan was erg prettig. Mijn diepste verlangen heb ik in een hele mooie one-liner kunnen omschrijven. Je bent een prachtig persoon. Vrouw 37 jaar, Event & Member Relations Manager  
 • Deze workshop kwam op het goede moment. De dag heb ik positief ervaren en was meer gefocust dan normaal. Ik heb een stuk rust ervaren om iets ingewikkelds aan te pakken. Fijn om stil te staan bij mijn verlangens. Ik heb genoten en het laten gebeuren. Een leuke eerste workshop bij jou! Man 68 jaar, yogadocent en healer.
 • Ik ben erg blij dat ik deze opleiding gevolgd heb. Ik sta nu dichter bij mezelf en kies voor mezelf en weer een pad met doelen. Dit heb ik bereikt door gebruik te maken van de aangereikte tools: coachingsvaardigheden, haptonomie en meditaties. De theorie omzetten naar het dagelijks leven. Mocht jij jouw potentieel 'even' niet zien, of kun je er niet bij en wil je dit wel graag voelen en neerzetten in deze wereld, dan raad ik je deze opleiding zekers aan! Ik heb genoten van je, Tanja en van mijn lieve medecursisten met wie ik veel heb mogen delen. Vrouw, 47 jaar, administratief medewerker verkoop binnendienst

De Retraite, een unieke combinatie van:

Yoga & Meditatie

Kundalini Yoga en Meditatie. Gezien de huidige situatie doen we vooral rustige, maar wel diepgaande yogaoefeningen in combinatie met meditaties. Daarbij werken we onder andere met mudra’s en mantra’s. Jouw energie gaat weer stromen. Je gaat je vanuit de innerlijke stilte opnieuw verbinden met jouw bron, je intuïtie. Je komt dichter bij jezelf en vergroot je bewustzijn.

Verdieping & Inzicht

De dagen bestaan uit een combinatie van yoga & meditatie, maar we gaan ook dieper. Ervaar de kracht van de groep middels ervaringsoefeningen (vanuit de haptonomie), innerlijk kind werk en het delen met elkaar. Deze combinatie helpt je naar een hoger bewustzijn en geeft je de mogelijkheid om door blokkades heen te gaan en jouw pad helder te krijgen.

Onthaasten

We verblijven bij Athanor, een inspirerende locatie in een coulisselandschap gelegen in de Achterhoek. De betekenis van Athanor: plek voor transformatie. En dat is het oprecht! Het is een prachtige plek met o.a. een boomgaard, labyrint en een steencirkel. Hier is alle ruimte om te onthaasten en met hernieuwde energie verder te gaan.

Eten

Heerlijk en gezond eten! De maaltijden worden bereid door een kruidenvakvrouw. Laat je verrassen!
Op zaterdagavond staat bij aankomst thee met iets lekkers voor je klaar. Zondag en maandag genieten we van 3 heerlijke en voedzame maaltijden. En op dinsdag tot slot nog een heerlijk ontbijt en lunch! En natuurlijk houden we rekening met dieetwensen en allergieën.

Verblijf

We verblijven op een 1 of 2 persoonskamer (indien van hetzelfde huishouden). Deze comfortabele kamers zijn voorzien van opgemaakte bedden, een eigen badkamer met douche & toilet en frisse handdoeken bij aankomst.

In de serene trainingsruimte liggen de yogamatten en meditatiekussens voor je klaar.

Supersnelle beslisser: Gratis Reading

De eerste 3 personen, die zich aanmelden, komen in aanmerking voor een gratis Reading tijdens de retraite! Mijn voelende en intuïtieve vermogens zet ik in om informatie uit jouw energieveld waar te nemen. Hiermee krijg je diepere inzichten in jouw processen en blokkades. Een prachtige kans voor reflectie en groei!

Enjoy life to the fullest…time is a point of no return!

Ervaring met Tanja

 

 

 

 

 

Wanneer is deze Retraite voor jou?

Als je wilt onthaasten, als je wilt voelen en verbinden met jouw lichaam en hart en jij jouw pad helder wilt krijgen.

Wat brengt het jou?

 • Ontspannen, diepe rust, opladen en vitaliteit
 • Activering van je levensenergie en verruiming van jouw bewustzijn door yoga & meditatie
 • In contact met jouw innerlijk kind, kom weer in verbinding met jezelf, wie jij in essentie bent.
 • Door blokkades heen en helderheid op jouw pad
 • Inzichten, innerlijke kracht en vertrouwen
 • Genieten van een prachtige omgeving
 • En…heerlijk eten!

 

Programma Retraite

Zaterdag:
19:30 – Ontvangst
20:00 – Kennismaking en Meditatie

Zondag & Maandag:
7:30 – Yoga, & meditatie
9:15 – Ontbijt
10:30 – Ochtendprogramma
13:00 – Lunch
14:00 – Vrije tijd om te relaxen, wandelen etc.
18:00 – Diner
19:30 – Avondprogramma

Dinsdag:
8:00 – Yoga & Meditatie
9:30 – Ontbijt
11:00 – Ochtendprogramma
14:00 – Lunch
15:30 – Sluiting

Coronaproof

Het is belangrijk dat we allemaal met een veilig en met een gerust gevoel kunnen genieten van deze retraite.
Daarom zijn er 1 persoonskamers en voor mensen uit eenzelfde huishouden tweepersoonskamers beschikbaar.
De grote zaal wordt goed geventileerd. Er is een afzuigsysteem dat de binnenlucht continu naar buiten afvoert. De zaal zal tussendoor ook extra gereinigd worden. Zowel in deze zaal als tijdens de maaltijden kan de ander halve meter afstand gewaarborgd worden. Athanor bevindt zich op een drie hectare tellend terrein, waardoor er ook buiten alle ruimte is om te zijn.

Ja, ik ga mee op Retraite en hoe nu verder?

Boek nu jouw retraite!

Deze retraite kost normaal €625.

Maar ik ga nu iets doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan: €625

Gezien de huidige financiële situatie van veel mensen, wil ik deze retraite toch mogelijk maken.

Ik bied de retraite eveneens graag naar draagkracht aan. Dat betekent dat je kunt kiezen uit twee prijzen op basis van jouw inkomen. Hiermee wil ik deze retraite ook toegankelijk maken voor mensen met een kleinere beurs. Ik vertrouw daarbij volledig op jouw integriteit.

Je kunt kiezen uit onderstaande tarieven.

 • 1 persoonskamer €425 (voor mensen met een kleinere beurs, beperkt beschikbaar)
 • 1 persoonskamer €525 (voor mensen met een gemiddelde of grotere beurs)
 • 2 persoonskamer €850 (voor 2 mensen uit 1 huishouden)

 

 • Sale
   525,00  425,00

  Retraite 1 Persoon kleinere beurs

  Bijzondere tijden verlangen een bijzondere oplossing. Deze retraite kost € 625. Maar.. ben jij een hele snelle beslisser en meld jij je aan voor 7 september, dan ontvang je een super korting. De eerste drie personen die zich aanmelden ontvangen eveneens een gratis Reading tijdens de retraite! Graag maak ik deze retraite ook toegankelijk voor mensen met een kleinere beurs *. Ik vertrouw daarbij op jouw integriteit. 1 persoonskamer €475  (voor mensen met een kleinere beurs, beperkt beschikbaar)
   525,00  425,00
   525,00  425,00
 • Sale
   625,00  525,00

  Retraite 1 Persoon gemiddelde/grotere beurs

  Bijzondere tijden verlangen een bijzondere oplossing. Deze retraite kost €625. Gezien de huidige situatie van velen, wil ik deze retraite toch mogelijk maken. Vandaar aangepaste prijzen. 1 persoonskamer €525
   625,00  525,00
   625,00  525,00
 • Sale
   1.130,00  850,00

  Retraite 2 Personen

  Bijzondere tijden verlangen een bijzondere oplossing. Deze retraite kost € 625 p.p. Maar.. zijn jullie hele snelle beslisser en melden jullie je aan voor 7 september, dan ontvangen jullie een super korting. De eerste drie personen die zich aanmelden ontvangen een gratis Reading tijdens de retraite! 2 persoonskamer €1030 (voor mensen uit 1 huishouden)
   1.130,00  850,00
   1.130,00  850,00

Get a wonderful view from a point of no return