Testimonial

 • “Online Coaching werkt super goed. Ik haal er veel bruikbare informatie uit. Ze kan goed invoelen, waardoor ik herkenning ervaar in wat er bij mij speelt. Tanja geeft perspectief en de te zetten stappen worden helder. Concreet en praktisch. Daar kun je direct wat mee! Ook voor de langere termijn. Dat geeft mij vertrouwen en rust. Deze combi van invoelen en de te zetten stappen richting de horizon vind ik super krachtig.”

 • “Ik ken Tanja van yoga- en meditatielessen. Altijd fijn om te doen! Tanja heeft een natuurlijk rust die ik heel prettig vind. Ze is wie ze is en daar heb ik veel bewondering voor. Ik heb ook enkele individuele sessies bij Tanja gehad. Alle keren dat ik een sessie bij haar had, voelde ik me heel fijn. Ik kan niet precies in woorden omschrijven wat het is, maar tijdens het praten met Tanja voelde ik me heel begrepen en gezien. Ze is heel invoelend en raakt vaak de juiste snaar. Zowel op spiritueel als ‘praktisch’ niveau. Dat vind ik een hele mooie combinatie! Op dit moment ben ik erg zoekend in mijn leven. Tanja geeft me het vertrouwen dat dat OK is en dat ik nog niet alle antwoorden hoef te hebben. Dat is voor mij heel waardevol en geeft me rust. Dankjewel Tanja!”
 • “Wat fijn dat dit kan! De afstand was geen probleem, Tanja voelt mij veiloos aan en zegt precies wat er speelt. Door de fijne manier van communiceren voel ik mij gelijk op m’n gemak en hebben we een open en eerlijk gesprek. Ze geeft me tips en doelen, daar kan ik na de sessie meteen mee aan de slag. Een uur was voor mij voldoende en mijn vragen die ik vooraf gesteld heb, waren beantwoord en behandeld. Ik zou het zo weer doen als ik de behoefte heb en ik raad het dan ook iedereen aan!”

 • Ik hou helemaal niet van zweverig, daar krijg ik de kriebels van. Mijn eerste indruk: een krachtige capabele vrouw die weet waar ze voor staat. Ik had gelijk. Hoewel klein van stuk, is ze groots in haar begeleiding.
  Ik kwam met restklachten (na intensieve psychologische hulp) door een burn-out en depressie...Lees meer

  Vrouw, Communicatie-Adviseur
 • Ik had Tanja reeds een paar keer ontmoet. Ik had geen twijfels en vertrouwde haar. Ik verwachtte al dat ik goed zat bij haar.
  Mijn ervaring met het coachingstraject was heel goed. Ik had een aantal dingen waar ik enorm mee worstelde. Ik kon mijn verhaal doen bij Tanja, zij stelde vragen en luisterde. Ik voelde geen enkel oordeel
  Ze kon voelen wat ik voelde en gaf dit aan mij terug...Lees meer

   

  Vrouw, Gezinsbegeleider
 • Van tevoren had ik geen duidelijke twijfels. Zonder eerdere ervaring van een coachingstraject, stond ik open voor wat er op me af zou gaan komen. Het advies over duur van het traject -6maanden- heb ik ter harte genomen en ik was er op het keuzemoment zelf, gedurende het traject en ook achteraf erg tevreden over. Ik ben verrast over en dankbaar voor de inzichten die het coachingstraject me heeft gegeven.Tanja heeft me gecoacht in het opruimen van mijn persoonlijke zolderkamer, zelfs achter de knieschotten...Lees meer

  Man, Industrieel ontwerper