Transformatie Coaching

Transformatie Coaching is voor jou als jij moeite hebt met dicht bij jezelf blijven en doen wat je echt wilt in het leven. Ondanks dat je bewust in het leven staat, komt jouw dagelijks leven steeds weer tussen jouw intenties en gestelde doelen. Hierdoor ervaar je onrust en onbalans en raak je verstrikt in chaos en stress.
Je bent gedreven en toch houden blokkades je tegen om daadwerkelijk stappen te zetten om het beste uit jezelf te halen en dat in deze wereld neer te zetten.
Wil je dit niet langer ervaren en heb je hier ècht helemaal genoeg?

Wil jij...

 • een beter beeld van jezelf en wat je echt wilt in dit leven,

 • meer in de verbinding blijven met de dingen die nauw aan jouw hart liggen,

 • vanuit jouw hart en doelbewust nieuwe stappen zetten,

 • jezelf en/of jouw werkzaamheden meer zichtbaar neerzetten,

 • vol inspiratie en energie doen wat je altijd al hebt willen doen,

 • het leven vol leven met meer rust en balans,

 • meer happiness en succes?Ben je bereid...

 • stil te staan bij wat jou ten diepste beweegt,

 • te voelen en geraakt te worden om dichter bij jezelf te komen,

 • te ervaren welke emoties / overtuigingen je tegenhouden om het leven te creëren dat past bij wie jij bent,

 • je eigen verlangens om te zetten in doelen en verantwoording te nemen voor jouw actieplannen,

 • de volle kracht en potentie van coaching/counseling en haptonomie te ervaren in combinatie met yoga en meditatie,

 • je te openen voor mijn subtiele invoelende en aanvoelende vermogens om door middel van healing en reading jouw puurheid, kwetsbaarheid en kracht helder te krijgen?

Dan is Transformatie Coaching voor jou!

Transformatie Coaching: 1-op-1 Coachingstraject


Het is een unieke combinatie van haptonomie, coaching/counseling, healing/reading en kundalini yoga en meditatie.

De coaching-/ en counselingtools zorgen dat je dichter bij jezelf komt en ondersteunen je in jouw bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei. Het vergroot jouw commitment en focus om zelf de verantwoording te nemen voor het daadwerkelijk realiseren van veranderingen in jouw leven.
Door de haptonomie ontwikkel je een verfijning van jouw voelend vermogen. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en het draagt bij aan een groter bewustzijn van jouw innerlijke drijfveren en vermogens.
Speciaal voor jou geselecteerde kundalini yogasets en mediaties zorgen op een hele effectieve manier ervoor dat je in staat bent om beter te luisteren naar de stem van jouw hart en brengen je in verbinding met jouw bron van wijsheid, rust en potentieel.

Als je door blokkades heen gaat en jouw (dagelijkse) acties in lijn zijn met jouw grotere doel, dan resoneert dat in jouw systeem. Dat geeft een enorme boost en motivatie. Jouw keuzes dragen dan bij aan het leven ten volle leven, fulfillment en balans. Dan ervaar je daadwerkelijk een transformatie in jouw leven. Dit is een proces van continue creëren, dat wat jouw hart en ziel vult. Laten zien wie je daadwerkelijk bent!

Over Tanja

Als geen ander weet ik hoe spannend het is om blokkades te voelen en er dwars doorheen te gaan. De angst voor het onbekende te ervaren en je niet te laten stoppen door je mind. Ook al weet je van te voren niet welke stappen te zetten. Feel it, but don’t believe it!

Door je te openen voor je gevoel en je intuïtie te vergroten, kan jouw pad zich ontvouwen. Ik ben er van overtuigd dat de wereld wacht op onze talenten en expertise...dat we deze gaan delen.

Afgelopen 10 jaar heb ik meer dan honderden mensen geïnspireerd en individueel begeleid. Enerzijds vanuit mijn achtergrond als haptotherapeut, counselor/coach en healer, maar vooral vanuit mijn hart, intuïtie en mijn helder voelende vermogens. Mijn heldere voelen, zet ik in om informatie uit jouw energieveld waar te nemen en te vertalen naar concrete handvatten voor jouw leven. Dit om jou te ondersteunen in jouw proces om dichter bij jezelf te komen en blokkades te doorbreken.
Krachtige kundalini yoga en meditaties helpen om jouw intuïtie te versterken en om in jouw centrum en kracht te komen. Mijn doorleefde ervaringsgerichte kennis hiervan geef ik graag door, omdat deze ook mijn leven getransformeerd hebben.

Mijn doel is om vanuit mijn integriteit, sensitiviteit en commitment jou te inspireren en motiveren om in verbinding met jezelf het leven vol te leven. Het vuur in jou laten branden om vol passie het beste van jezelf in deze wereld neer te zetten!

Hoe anderen de coaching ervaren

 • Ik had Tanja reeds een paar keer ontmoet. Ik had geen twijfels en vertrouwde haar. Ik verwachtte al dat ik goed zat bij haar.
  Mijn ervaring met het coachingstraject was heel goed. Ik had een aantal dingen waar ik enorm mee worstelde. Ik kon mijn verhaal doen bij Tanja, zij stelde vragen en luisterde. Ik voelde geen enkel oordeel. Ze kon voelen wat ik voelde en gaf dit aan mij terug. Het maakte dat ik lastige dingen durfde te voelen en onder ogen durfde te zien. Ze is heel eerlijk. Ze raakte niet van slag als ik heel emotioneel werd. Ze gaf oefeningen, die ik kon toepassen op momenten dat ik geneigd ben om te 'vluchten' of mezelf te verstoppen. Ook heeft ze yoga oefeningen en mantra's gegeven die ik dagelijks heb gedaan.
  Alles bij elkaar: de coachingssessies en de oefeningen, maakten me sterker, beter bestand tegen druk van buitenaf. Het maakte dat ik beter ging luisteren naar mezelf. En vasthield aan dingen die ik me voor had genomen. Ik ga nog steeds door met de yogaoefeningen, ook nu mijn begeleidingstraject is afgelopen.
  Ik beveel het vooral aan mensen aan, die echt benieuwd zijn naar wat hun lichaam of hun innerlijke stem hen wil vertellen. En oprecht naar zichzelf willen kijken. In dat geval heb je aan Tanja een heel fijne betrouwbare en eerlijke helper. Ik heb stabiliteit en rust terug gevonden. Ik voelde me veilig, gehoord en gezien bij haar.
  Wat verder nog leuk is om te vertellen: Tanja zit vol tegenstellingen. Ze is bijvoorbeeld intuïtief sterk en heldervoelend, tegelijkertijd heel nuchter en praktisch. Ze is heel betrokken en weet tegelijkertijd haar grenzen goed te bewaken. Hierin was ze goed een voorbeeld voor mij. Gewoon een heel mooi mens!!
  Fijn dat je een tijdje met me opliep, lieve Tanja!
  Vrouw, 49 jaar, gezinsbegeleider
 • Zonder ervaring van een coachingstraject, stond ik open voor wat er op me af zou gaan komen. Het advies over de duur van het traject heb ik ter harte genomen en ik was er op het keuzemoment zelf, gedurende het traject en ook achteraf erg tevreden over. Een gedachte/twijfel die ik me nu herinner was de vraag of ik in staat zou zijn om bewust(er) te worden van mijn gevoel.
  De ervaring was erg goed: ik ben verrast over en dankbaar voor de inzichten die het coachingstraject me heeft gegeven. Het coachingstraject heeft geresulteerd in meer rust en bewustzijn. De tips en tools pas ik dagelijks toe en probeer ze meer in m'n systeem te krijgen. Het effect van meer rust in mijn systeem zorgt voor betere sociale verhoudingen en meer zekerheid.
  Ik beveel de coaching aan aan iedereen die zichzelf wil ontwikkelen op persoonlijk vlak. Zijn er gevoelens in dagelijkse situaties die je in de weg staan, dan kan het traject je helpen om hier inzicht in te krijgen en tools om er beter mee om te gaan.
  Tanja heeft me gecoacht in het opruimen van mijn persoonlijke zolderkamer, zelfs achter de knieschotten.
  Man, 34 jaar, Industrieel ontwerper
 • Ik had geen twijfels van te voren en ben open in het coachingstraject gegaan. Het voelde heel goed. Ik heb het als heel leerzaam ervaren en voelde me altijd op m'n gemak bij Tanja. Er zijn innerlijk dingen gaan rollen. Dank voor je hulp en rust die ik heb ervaren. Ook al kom ik juist op losse schroeven! Maar ik kan naar mijn idee nu beter de balans vinden. Ik ben bezig met yoga 's ochtends en vind het een héérlijk begin van de dag.
  Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om te investeren in mezelf. Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Ik ben doelen gaan stellen en vooral gaan DOEN.
  Een aanbeveling aan iedereen, die het belangrijk vindt om aan zichzelf te werken. Mensen die rust zoeken in zichzelf en in de dagelijkse drukte of steviger in hun schoenen willen staan. Ik ben vooral blij dat ik de keuze heb gemaakt om de stap te nemen. Dat ik iemand heb gevonden die mij kan begeleiden en kan ondersteunen. Die mij helpt om antwoorden te zoeken op mijn vragen en dingen helder te krijgen.
  Na het coachingstraject ben ik bij Tanja met de opleiding BewustZijn Coaching begonnen. Nóg zo'n goede keuze!  
  Vrouw, 30 jaar,Illustrator en Horecamedewerker
 • Ik hou helemaal niet van zweverig, daar krijg ik de kriebels van. Mijn eerste indruk: een krachtige capabele vrouw die weet waar ze voor staat. Ik had gelijk. Hoewel klein van stuk, is ze groots in haar begeleiding. Ik kwam met restklachten (na intensieve psychologische hulp) door een burn-out en depressie. En afspraak na afspraak voelde ik me sterker en doortastender worden. Herkende ik mijzelf weer. Nu voel ik me sterk genoeg om zelfstandig verder te groeien. Tanja heeft me succesvol geholpen om mijn grenzen te voelen.
  Maar om nu uit te leggen wat je verwachten kunt... Het was erg divers. Ik heb gewoon met haar gesproken. Uitgevogeld waar ik mee zat en daar samen een actieplan voor bedacht. Heel praktisch en down to earth. Ze heeft me in mijn lijf laten voelen hoe ik met druk van buitenaf om ga. Gewoon door haar handen op mijn lijf te leggen en letterlijk druk te geven. Maar ik heb ook geleerd om in de kleine nuances te voelen wat ‘mijn ruimte’ is en daar stevig in te zitten en te staan. Je kent het wellicht: dat je in je auto op een smalle weg rijdt en een tegenligger tegen komt. Een van beiden moet wijken voor de ander. Ik was altijd degene die plaats maakte. Maar nu ik ‘mijn ruimte’ beter ken, maakt de tegenligger vaker plaats voor mij. Subtiele veranderingen die echt verschil maken in sociale omgang. Dit voorbeeld is vooral grappig. Maar spreken voor een groep (praktisch in mijn werk als communicatie-adviseur) is plots een stuk minder stressvol door deze nieuwe vaardigheid.
  Eén ding kan ik nog niet plaatsen: ik heb ook gewoon op een bank gelegen, terwijl Tanja haar hand op mijn onderbeen legde. En ik voelde alle hoofdpijn uit mijn lijf zakken. Zweverig? Wellicht. Maar het werkt. Daar gaat het om. Ik heb geen kriebels gehad. Wel opluchting. Ik kan je een traject met Tanja zeker aanraden.
  Vrouw, Communicatie-adviseur

Wil je ook een daadwerkelijke transformatie in jouw leven?

Voor niets minder gaan dan een leven, waarin je laat zien wie je daadwerkelijk bent en waarin je jouw talenten en vaardigheden volledig kunt ontplooien. Vanuit je eigen kracht, je eigen antwoorden vinden. Heb je de moed en durf je te kiezen om vol te leven, ook als dat uit jouw comfortzone gaan betekent in jouw dagelijks doen en laten? Dat is waar transformatie overgaat.

Maak dan nu een afspraak

Zodat we vervolgens in persoonlijke coachingssessies:

 • samenwerken aan het doorvoelen van jouw blokkades, zodat er ruimte ontstaat en je in contact komt met jouw authentieke zelf,

 • belemmerende overtuigingen transformeren naar inspirerende,

 • jou leren om jouw potentie volledig te benutten en met de nodige moed daadwerkelijk dit gaan neerzetten in deze wereld.

 • meer balans creëren tussen jouw binnen en buitenwereld.Hoe fijn om vanuit deze staat het leven te creëren dat je daadwerkelijk wilt! Dat aantrekken wat je ten diepste verlangt, zelf de leiding te nemen in jouw leven en daarbij je af te stemmen op het universum.