Voorjaarsschoonmaak sessie

Ervaar jij onrust in en om je heen?
Heb je last van onopgeruimde spullen en rond slingerende gedachtes?
Ben je opzoek naar meer rust en lichtheid in je leven?
Wil je de magie van opruimen en loslaten ervaren?

Ik nodig je uit voor een online Voorjaarsschoonmaak-sessie!

Het voorjaar is weer begonnen! Kriebelt het jou ook al om in beweging te komen en daadwerkelijk op te ruimen?

Juist nu met het voorjaar is gestart, is zo’n schoonmaak zalig. Het maakt de wereld om je heen lichter, waardoor je eigen systeem ook weer lichter aanvoelt. Althans dat is mijn ervaring.

Graag help ik je een handje met opruimen en helderheid creëren. Ik weet uit eigen ervaring hoe prettig het is als iemand je daarbij een beetje ondersteunt!

En nee..ik kom niet je huis opruimen…

Wat dan wel?

Wat anderen zeggen over Tanja:

 • "Voorjaarsschoonmaak..dat lijkt me wel wat. Hoewel ik Tanja niet ken, meld ik me aan. We hebben snel een digitale afspraak. Ik ben erg geraakt door haar fijngevoeligheid. Het is bijna wonderlijk wat ze me terug geeft, zonder mijn levensverhaal te kennen. Wauw dat dit kan door haar afstemming en helder voelendheid. Tanja duidt voorzichtig en goed. Mooi om uit haar mond te horen, waar ik mee bezig ben. Ze zet me op een spoor van vergeving naar een ander en mezelf. Blij met hernieuwde inzichten en het benoemen van mijn kwaliteiten. We lachten samen en er vloeiden tranen. Ik ben haar dankbaar. Een prachtige ervaring."
 • "Nogmaals bedankt voor het gesprek. Het was fijn om, zonder dat ik het verhaal vertelde, van een andere kant gespiegeld te krijgen hoe ik me voelde. Het stelde me in staat om er naar te kijken en ruimte te maken."
 • "Wat fijn dat dit kan! De afstand was geen probleem, Tanja voelt mij veiloos aan en zegt precies wat er speelt. Door de fijne manier van communiceren voel ik mij gelijk op m'n gemak en hebben we een open en eerlijk gesprek. Ze geeft me tips en doelen, daar kan ik na de sessie meteen mee aan de slag. Een uur was voor mij voldoende en mijn vragen die ik vooraf gesteld heb, waren beantwoord en behandeld. Ik zou het zo weer doen als ik de behoefte heb en ik raad het dan ook iedereen aan!"
 • "Ik ken Tanja van yoga- en meditatielessen. Altijd fijn om te doen! Tanja heeft een natuurlijk rust die ik heel prettig vind. Ze is wie ze is en daar heb ik veel bewondering voor. Ik heb ook enkele individuele sessies bij Tanja gehad. Alle keren dat ik een sessie bij haar had, voelde ik me heel fijn. Ik kan niet precies in woorden omschrijven wat het is, maar tijdens het praten met Tanja voelde ik me heel begrepen en gezien. Ze is heel invoelend en raakt vaak de juiste snaar. Zowel op spiritueel als 'praktisch' niveau. Dat vind ik een hele mooie combinatie! Op dit moment ben ik erg zoekend in mijn leven. Tanja geeft me het vertrouwen dat dat OK is en dat ik nog niet alle antwoorden hoef te hebben. Dat is voor mij heel waardevol en geeft me rust. Dankjewel Tanja!"
 • "Online Coaching werkt super goed. Ik haal er veel bruikbare informatie uit. Ze kan goed invoelen, waardoor ik herkenning ervaar in wat er bij mij speelt. Tanja geeft perspectief en de te zetten stappen worden helder. Concreet en praktisch. Daar kun je direct wat mee! Ook voor de langere termijn. Dat geeft mij vertrouwen en rust. Deze combi van invoelen en de te zetten stappen richting de horizon vind ik super krachtig."

Wil jij niet langer wachten en de magie van opruimen ervaren?

Boek jouw Voorjaarsschoonmaak-sessie!

Kosten: Op donatie basis
Mocht het aanmelden niet goed gaan, stuur me dan een aapje of mailtje. Dank!

Op weg naar nieuwe, lichtere tijden maakt dat ik deze sessies op een speciale manier aanbied: op donatie basis.

Gezien de huidige financiële situatie van veel mensen, wil ik deze sessie naar draagkracht aanbieden. Hierdoor kan iedereen deelnemen ongeacht het inkomen. Dit is waar mijn nieuwe wereld o.a. over gaat: een inclusieve wereld.

En ja, dit vind ik ook spannend, daarom oefen ik graag weer.😉

Geven vanuit vrijheid en in verbinding met elkaar. Voel wat jouw lichaam (of jouw verbinding met jouw bron) jou vertelt. Ik vertrouw volledig op jouw integriteit.

Geven en ontvangen vanuit het hart💛.

Hoe werkt het?

 • Klik hieronder op: ‘Aanmelden’
 • Vul in het aangegeven veld jouw donatie in
 • Klik dan nogmaals op:  AANMELDEN
 • Hierna kan je jouw bestelling afronden.
Aanmelden
 • Na aanmelding ontvang jij een mailtje met de bevestiging van jouw voorjaarsschoonmaak-sessie met een bijbehorende zoomlink.
 • Ik neem contact met jou op om samen een geschikt tijdstip te plannen.

 

The best way to get something done…begin!