Workshop Set your soul on fire

Feel the connection with your deepest desire!’

Workshop Set your soul on fire

Wil jij niet meer…

 • het gevoel hebben dat je wordt geleefd?
 • dat externe factoren, materiële consumptie en uiterlijke verworvenheden meer gewaardeerd worden en ten koste gaan van jouw innerlijk welzijn
 • alleen een lijst met doelen hebben om aan te werken terwijl ze als een blok aan je been voelen?
 • telkens weer werken met een to-do lijst om af te strepen?
 • leven volgens een time-management systeem, waarvan je waarschijnlijk ook in de stress raakt?

Dan is het tijd om je ziel te laten spreken!

Voor wie is deze workshop?

Durf jij je…

 • te verbinden met jouw diepste verlangens?
 • het vuur in jezelf te voelen branden?
 • in de kern te voelen wie je bent?
 • je dagelijks af te stemmen op deze diepste verlangens?
 • je diepste verlangens te verbinden met jouw doelen hier op aarde, zodat je de best mogelijke tijd hier op aarde hebt?
 • aan de slag te gaan met een inside-out aanpak hierbij?

Kom dan op zaterdag 28 maart naar de workshop ‘Set your soul on fire!’

Wat ga jij ontdekken?

Je ontdekt waar jouw energie van gaat stromen. Je komt in verbinding met jouw ware diepste verlangens en ervaart hoe dit voelt. Als jij je durft te focussen op jouw diepste verlangens en gevoelens, komt er energie vrij in jouw systeem. Een energie waardoor alles kan veranderen! In plaats van het gevoel hebben dat je wordt geleefd, voel je juist motivatie en inspiratie om te doen wat jij wilt en vooral ook wat je niet meer wilt. Je leert wat je diepste verlangens zijn om ze te gaan realiseren. Je leert je te verbinden met jouw ware verlangens om te leven vanuit jouw kern waardoor je een en al joy gaat ervaren!

Wat gaat deze dag jou brengen?

 • Je leert een super krachtige yoga set om helemaal in jouw centrum en kracht te komen. Natuurlijk kun je die thuis voortzetten om in jouw kracht te blijven.
 • Je maakt door middel van meditatie verbinding met jouw intuïtie. Je eigen innerlijke gids. Hij helpt je te vertrouwen op de kracht van jouw ziel en te leven vanuit je hart.
 • Je leert wanneer het je intuïtie is die spreekt en wanneer het ego is.
 • Jouw diepste verlangens ga je voelen en helder krijgen.
 • En jazeker: daar hoort ook bij dat je doelen gaat stellen. Doelen helpen je om stappen voorwaarts te zetten en je accountable te houden. Maar…’Create your goals with soul!’
 • Je gaat voelen hoe het is om leiding te nemen en uit jouw comfortzone te gaan. Want juist dan voel en ervaar je jouw angsten en beperkende overtuigingen, die je weerhouden om jouw diepste verlangens vorm te geven. Juist daar buiten jouw comfortzone, dat is het gebied ‘where the magic happens’.
 • Je ervaart hoe diepe verlangens de brandstof zijn voor jouw creativiteit. Creativiteit waarmee jij grootse (kleine is natuurlijk ook oke ;)) dingen kan manifesteren in jouw leven en daarmee je jouw licht laat schijnen in deze wereld!

Praktische Informatie

Data: zaterdag 28 maart 2020 van 10.00 tot 17.00 uur.
De workshop gaat niet door op deze datum. Er volgt een nieuwe datum.

Locatie: Retraitecentrum Sacha Kripa, Rossum (www.sachakripa.nl)

Groepsgrootte: Maximaal 14 personen

Kosten: € 97,- Dit is inclusief een heerlijke lunch. Meld je je voor 13 maart aan? Dan betaal je slechts € 57,-

Zelf meenemen: flesje water, handdoek en een dekentje (matjes en kussentjes zijn aanwezig)
Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga & meditatie!

Kwaliteit staat voorop!

Gezond & Geluk staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dat betekent dat deze workshop is vrijgesteld van BTW en aftrekbaar is als opleidingskosten (let op: deze post heeft een drempelbedrag).
Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met me op!

Lees meer over CRKBO
Neem contact op

Meld je nu nog aan met vroegboekkorting!

Bij aanmelding voor 13 maart krijg je € 40,- korting.
Je betaalt € 57,- i.p.v. van € 97-.

Er is maximaal plek voor 14 personen.

Wat anderen zeggen over Tanja:

 • Ik heb me opnieuw verbonden gevoeld met mijn zielsverlangen. Dat geeft me een geluksgevoel..ik ben op een hele mooie reis! Bevestiging van 'mijn weg'  Ik vond de afwisseling van denken, voelen & doen erg plezierig. Daardoor voelde ik het stromen in mijn hele lijf. Jouw begeleiding voelt heel zuiver, natuurlijk & puur. Fijn!  
  Simone 47 jaar, Trainer - Kinder/Jongerencoach - Klankwerker
 • Ik ben blij dat ik deze dag heb mogen ervaren. De inhoud van de workshop was heel bruikbaar om met mezelf aan de slag te gaan. Ik heb helder gekregen en verwoord wat me tegenhoudt om stappen te nemen en mijn diepste verlangens verwoord. Mooi de inhoud van de vragen en de opbouw hiervan. Ik ben een week verder en voel nog steeds het effect. I have set my soul on fire! Vrouw, 48 jaar.
 • Ik twijfelde over deelname vanuit 'agenda-technische overwegingen'. Dank voor de onwijs fijne dag! Ik heb mooie verbindingen met de mensen in de groep ervaren en ook hoe dicht bij mezelf te blijven. Alle onderdelen vond ik nuttig. Juist de combinatie ervan was erg prettig. Mijn diepste verlangen heb ik in een hele mooie one-liner kunnen omschrijven. Je bent een prachtig persoon. Vrouw 37 jaar, Event & Member Relations Manager  
 • Deze workshop kwam op het goede moment. De dag heb ik positief ervaren en was meer gefocust dan normaal. Ik heb een stuk rust ervaren om iets ingewikkelds aan te pakken. Fijn om stil te staan bij mijn verlangens. Ik heb genoten en het laten gebeuren. Een leuke eerste workshop bij jou! Man 68 jaar, yogadocent en healer.
 • Open ging ik deze workshop in om te ervaren wat op mijn pad kwam. De dag heeft mij helderheid gebracht en rust in mijn hoofd. Dat ik goed ben zoals ik ben. Ik heb helder op papier kunnen zetten wat ik wil. Mooie ontmoetingen met bijzondere mensen gehad, heel waardevol. Vrouw 58 jaar, Objectleider
 • Fijn om de tijd voor mezelf te voelen en te hebben. Ruimte om stil te staan bij waar ik me belemmerd voel. Ik heb de draad weer op kunnen pakken. Heel fijn het samenspel tussen yoga en coachingsvragen. Mooie 2 aan 2 gesprekken. Een fijne dag. Vrouw 68 jaar, Yoga Leraar

Wil jij alvast een voorproefje?

Download dan mijn gratis e-Book ‘In 5 Fasen Dichterbij jezelf en jouw Verlangen’