Zicht op Lyme

Wil jij je meer weten over de impact van de ziekte van Lyme om jezelf, je naaste(n) of je patiënten te ondersteunen? Begin 2018 zal er een bijeenkomst 'Zicht op Lyme’ georganiseerd worden in Oldenzaal om ervaringen uit te wisselen, nieuwe inzichten en kennis op te doen.


Impact van een onderkende ziekte

De ziekte van Lyme is voor velen, inclusief behandelaars, een onontgonnen gebied. De ziektebeelden en behandelmethoden voor (chronische) Lyme lopen sterk uiteen. Hierdoor en door de beperkte kennis van deze complexe ziekte is het voor mensen met de ziekte van Lyme een kunst om de juiste keuzes te maken. In hoeverre kunnen we zelf wijze keuzes maken t.a.v. van onze gezondheid, wie vertrouwen we en waarop kunnen we vertrouwen? Als gevolg van de tot nu toe onderkende medische status van Lyme gaan ook andere zaken spelen. Wat kun je tegenkomen in contact met instanties als verzekeringen, UWV, Jeugdzorg? Wat kunnen bereidwillige vrienden en familie doen?


Gaststpreker Huib Kraaijeveld

Gastspreker op deze bijeenkomst is Huib Kraaijeveld, ervaringsdeskundige en auteur van het boek ‘Teken aan de Wand’. Huib zal informatie delen die hij heeft opgedaan door zijn eigen ervaringen met Lyme en door het uitgebreide onderzoekswerk dat hij zowel in Nederland als in het buitenland verricht om meer zicht te krijgen op ‘het labyrint van de ziekte van Lyme’. De bijeenkomst heeft dan ook niet tot doel je met een oplossing naar huis te laten gaan, maar wel om op een interactieve wijze ervaringen en wijsheden met elkaar uit te wisselen. Het boek ‘Teken aan de Wand’, dat speciaal geschreven is voor omstanders van mensen met Lyme, is deze middag ook verkrijgbaar (€ 33,-).

Waar

  • Locatie volgt nog

Wanneer

  • Begin 2018

Kosten

  • Volgt nog.

Aanmelden

  • Via het contactformulier hiernaast.

Inschrijven bijeenkomst Zicht op Lyme