Bedrijfscoaching

‘Koers bepalen vanuit jouw innerlijk kompas’

Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching om de zaken weer glashelder te krijgen. Wil je herijken waar jij staat, waar je naar toe wilt èn hoe jouw bedrijf mee te laten stromen in die richting? Sta je op het punt nieuwe keuzes te maken voor jouw bedrijf? Komt er een overname aan of is er sprake van een conflictsituatie?

Wil je graag een vanuit een ander perspectief weer zicht krijgen op de situatie en weten welke stappen te zetten?

Dan is mijn Bedrijfscoaching een goede optie voor jou.

Wat anderen zeggen over de Coaching van Tanja:

Vrouw, medewerker kinderopvang

Ik twijfelde veel over wat ik wilde in het leven. Ik wist niet waar ik wilde wonen, wat ik echt leuk vond om te doen en waar ik naar toe wilde met mijn leven. Veel twijfels over wie ik ben als persoon. Ik heb het coachingstraject als zeer positief ervaren. Doordat ik ondersteuning heb gekregen van Tanja in het leren luisteren naar mijn gevoel, heb ik mezelf leren kennen en weet ik wat ik wil. Ik ben ik gaan groeien als persoon. Door goed naar mezelf te leren luisteren ...Lees meer

Vrouw, Illustrator en horecamedewerker

Ik ben er open in gegaan en het voelde heel goed. Ik ben vooral blij dat ik de keuze heb gemaakt om de stap te nemen en te investeren in mezelf. Ik heb het als heel leerzaam ervaren en voelde me altijd op m’n gemak bij Tanja. Er zijn innerlijk dingen gaan rollen.  Ik ben doelen gaan stellen en vooral gaan DOEN in plaats van achterover leunen. Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die mij kan begeleiden ...Lees meer

Vrouw, Gezinsbegeleider

Ik had Tanja reeds een paar keer ontmoet. Ik had geen twijfels en vertrouwde haar. Ik verwachtte al dat ik goed zat bij haar.
Mijn ervaring met het coachingstraject was heel goed. Ik had een aantal dingen waar ik enorm mee worstelde. Ik kon mijn verhaal doen bij Tanja, zij stelde vragen en luisterde. Ik voelde geen enkel oordeel
Ze kon voelen wat ik voelde en gaf dit aan mij terug...Lees meer

 

Coaching

Coaching is een proces van bewustwording, waarbij je inzicht krijgt in jezelf en jouw bedrijf. Er is alle ruimte voor jouw gedachtes en gevoelens. Blokkades doorvoelen, zodat er ruimte ontstaat. Vanuit jouw innerlijke kompas, de koers bepalen die klopt voor jouw persoonlijk en voor jouw bedrijf.

Haptonomie

Bij haptonomie staat het voelen centraal. Ervaren middels concrete oefeningen. Gevoelde ervaringen brengen namelijk een dieper bewustzijn. Wat beweegt jou innerlijk en hoe ziet dat er aan de buitenkant uit. Wordt je bewust van jouw non verbale communicatie en het effect daarvan op jouw bedrijf.  

Reading

Bij een bedrijfsreading zet ik mijn heldervoelende, ziende en intuïtieve vermogens in om informatie uit jouw energieveld en van jouw bedrijf waar te nemen. Dit vertalen we naar concrete handvatten. Onbewuste informatie helder krijgen, die ondersteunt bij het maken van keuzes of het nemen van de juiste interventies. 

Yoga & Meditatie

Voor de liefhebber, die wil ervaren hoe yoga jou in jouw centrum en kracht brengt. Jouw intuïtie en bewustzijn verruimen middels yoga en meditatie. Oefeningen speciaal afgestemd op jou. Mijn ervaringen geef ik graag door, omdat deze ook mijn leven getransformeerd hebben. 

Wat anderen zeggen over de Coaching van Tanja:

Vrouw, Communicatie-Adviseur

Ik hou helemaal niet van zweverig, daar krijg ik de kriebels van. Maar mijn eerste indruk van Tanja was: een krachtige capabele vrouw die weet waar ze voor staat. Ik had gelijk. Hoewel klein van stuk, is ze groots in haar begeleiding.
Ik kwam met restklachten (na intensieve psychologische hulp) door een burn-out en depressie. En afspraak na afspraak voelde ik me sterker en doortastender worden. Herkende ik mijzelf weer. Nu voel ik me sterk genoeg om zelfstandig verder te groeien. ...Lees meer

Man, Industrieel ontwerper

Van tevoren had ik geen duidelijke twijfels. Zonder eerdere ervaring van een coachingstraject, stond ik open voor wat er op me af zou gaan komen. Het advies over duur van het 6 maanden traject heb ik ter harte genomen en ik was er op het keuzemoment zelf, gedurende het traject en ook achteraf erg tevreden over. Ik ben verrast over en dankbaar voor de inzichten die het coachingstraject me heeft gegeven. Tanja heeft me gecoacht in het opruimen van mijn persoonlijke zolderkamer, zelfs achter de knieschotten...Lees meer

Wanneer is deze Bedrijfscoaching voor jou?

 • als je een betere flow in jouw bedrijf wenst en je niet helder krijgt waar het precies wringt
 • als je wilt dat iemand ‘meekijkt’ met nieuwe ontwikkelingen
 • als het tijd wordt om de angel uit een conflictsituatie te halen
 • als een team weer vlot getrokken dient worden
 • als je samen ‘van te voren wilt afstemmen’ op een teambijeenkomst of evenement
 • als je meer duidelijkheid wenst bij een overname
 • als je opzoek bent naar nieuw personeel en iemand wilt laten ‘meekijken’ op afstand
 • als er sprake is van pijnlijke, ongemakkelijke of ongewenste situaties
 • als je open staat voor intuïtieve coaching, wèl met beide benen op de grond
 • als je je bewust wilt worden van jouw eigen patronen
 • als je weer verbinding wilt ervaren met jouw innerlijke kompas
 • als je concrete oefeningen wilt ervaren die binnenkomen
 • als de balans wilt herstellen tussen wat je voelt, denkt en doet
 • als je meer balans wenst tussen werk en privé
 • als je opzoek bent naar meer werkplezier

Ervaring met Tanja

 

Bovenstaande zijn video’s van de Opleiding BewustZijn Coaching

Wat brengt Bedrijfscoaching jou?

 • je gaat stilstaan bij jouw diepste verlangens voor jezelf en jouw bedrijf
 • je gaat je verbinden met jouw innerlijk kompas
 • jouw koers wordt helder
 • je gaat keuzes maken en stappen zetten in lijn met deze koers
 • je gaat door blokkades heen
 • je zet jouw verlangens om in doelen
 • je hebt weer perspectief en vertrouwen
 • je voelt en weet welke stappen te zetten
 • je ervaart je eigen kracht en neemt deze energie mee in jouw bedrijf
 • je ervaart meer rust en werkplezier
 • je krijgt handvatten voor bewuste en onbewuste zaken die spelen

Wil je niet langer wachten en gelijk aan de slag?

Bedrijfscoaching bestaat uit persoonlijke sessies, waarbij we samen aan de slag gaan om jouw koers helder te krijgen.

Mijn doel is om vanuit mijn integriteit, sensitiviteit en commitment jou te inspireren en te motiveren. Eventuele blokkades worden doorvoelt, zodat er ruimte ontstaat. Ervaren hoe je dicht bij jouw gevoel kunt blijven, zodat je keuzes maakt die kloppen in jouw hoofd èn gevoel. Vanuit jouw innerlijk weten, koers bepalen voor jouw bedrijf.

Ik ‘kijk mee’ naar onbewuste zaken die kunnen spelen. Bijvoorbeeld bij conflicten binnen teams of bij een bedrijfsovername. Wat is nodig om de energie weer te laten stromen en de nieuwe koers helder krijgen.
Vanuit integriteit afstemmen en invoelen, zijn mijn expertises. Niks zweverig, maar wel een snelle manier om puzzelstukjes op de plek te krijgen.

Als je ervaart dat jouw dagelijkse acties in lijn zijn met jouw grotere doel, resoneert dat in jouw systeem. Dat geeft energie en motivatie. Dit is een proces van continue creëren, dat wat jouw hart en ziel vult en dat van de mensen om je heen.

Wil je graag deze bedrijfscoaching vanuit hart en ziel èn down to earth?

Dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen.