Jongerencoaching

‘De wereld is mooier met jou’

Jongerencoaching

Jongerencoaching voor als je er alleen niet meer uitkomt.
Wil jij graag meer zelfvertrouwen? Of ervaar je faalangst, te veel stress of prestatiedruk op school? Misschien zit je in een situatie waarin je je niet prettig voelt of vastloopt en waarbij je je ongehoord of onbegrepen voelt. Het kan ook zijn dat je zoveel prikkels opvangt, dat je die niet meer kunt verwerken.

Dit kan er allemaal voor zorgen dat je niet meer lekker in jouw vel zit. Een gevoel van ontevredenheid kan ontstaan en je weet niet meer waar ‘het’ te zoeken. Het stroomt niet lekker. Je hebt misschien al hulp gezocht bij familie of vrienden, maar je komt er niet uit.

Hoe fijn is het dan als iemand tijd voor jou heeft en luistert naar jouw verhaal en jou weer op weg helpt.

Wat anderen zeggen over de Coaching van Tanja:

Vrouw, medewerker kinderopvang

Ik twijfelde veel over wat ik wilde in het leven. Ik wist niet waar ik wilde wonen, wat ik echt leuk vond om te doen en waar ik naar toe wilde met mijn leven. Veel twijfels over wie ik ben als persoon. Ik heb het coachingstraject als zeer positief ervaren. Doordat ik ondersteuning heb gekregen van Tanja in het leren luisteren naar mijn gevoel, heb ik mezelf leren kennen en weet ik wat ik wil. Ik ben ik gaan groeien als persoon. Door goed naar mezelf te leren luisteren ...Lees meer

Vrouw, Illustrator en horecamedewerker

Ik ben er open in gegaan en het voelde heel goed. Ik ben vooral blij dat ik de keuze heb gemaakt om de stap te nemen en te investeren in mezelf. Ik heb het als heel leerzaam ervaren en voelde me altijd op m’n gemak bij Tanja. Er zijn innerlijk dingen gaan rollen.  Ik ben doelen gaan stellen en vooral gaan DOEN in plaats van achterover leunen. Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die mij kan begeleiden ...Lees meer

Vrouw, Gezinsbegeleider

Ik had Tanja reeds een paar keer ontmoet. Ik had geen twijfels en vertrouwde haar. Ik verwachtte al dat ik goed zat bij haar.
Mijn ervaring met het coachingstraject was heel goed. Ik had een aantal dingen waar ik enorm mee worstelde. Ik kon mijn verhaal doen bij Tanja, zij stelde vragen en luisterde. Ik voelde geen enkel oordeel
Ze kon voelen wat ik voelde en gaf dit aan mij terug...Lees meer

 

Coaching

Coaching is een proces van bewustwording, waarbij je inzicht krijgt in jezelf. Er is alle ruimte voor jouw gedachtes en gevoelens. Blokkades doorvoelen, zodat er ruimte ontstaat. Vanuit jouw innerlijke kompas, de koers bepalen die klopt voor jou. Dan weet en voel je welke stappen te zetten.

Haptonomie

Bij haptonomie staat het voelen centraal. Ervaren middels concrete oefeningen, die je gelijk voelt. Wat beweegt jou innerlijk en hoe ziet dat er aan de buitenkant uit. Dichter bij jezelf komen en voelen wat jij nodig hebt. De balans herstellen tussen voelen, denken en doen.

Reading

Bij een reading zet ik mijn heldervoelende en intuïtieve vermogens in om informatie uit jouw energieveld waar te nemen. Dit vertalen we naar concrete handvatten. Zo kunnen we onbewuste informatie helder krijgen, wat ondersteunt bij het maken van keuzes of de te nemen stappen. 

Yoga & Meditatie

Heb jij interesse in yoga of meditatie? Graag geef ik je oefeningen speciaal afgestemd op jou. Ervaren hoe je weer in jouw centrum komt en in jouw kracht. Want het effect van de yoga ervaar je niet alleen tijdens de oefeningen, maar werken op allerlei gebieden transformerend. 

Wat anderen zeggen over de Coaching van Tanja:

Vrouw, Communicatie-Adviseur

Ik hou helemaal niet van zweverig, daar krijg ik de kriebels van. Maar mijn eerste indruk van Tanja was: een krachtige capabele vrouw die weet waar ze voor staat. Ik had gelijk. Hoewel klein van stuk, is ze groots in haar begeleiding.
Ik kwam met restklachten (na intensieve psychologische hulp) door een burn-out en depressie. En afspraak na afspraak voelde ik me sterker en doortastender worden. Herkende ik mijzelf weer. Nu voel ik me sterk genoeg om zelfstandig verder te groeien. ...Lees meer

Man, Industrieel ontwerper

Van tevoren had ik geen duidelijke twijfels. Zonder eerdere ervaring van een coachingstraject, stond ik open voor wat er op me af zou gaan komen. Ik ben verrast over en dankbaar voor de inzichten die het coachingstraject me heeft gegeven. Tanja heeft me gecoacht in het opruimen van mijn persoonlijke zolderkamer, zelfs achter de knieschotten. Het coachingstraject heeft geresulteerd in meer rust en bewustzijn. De tips en tools pas ik dagelijks toe en probeer ze meer in m’n systeem te krijgen. Het effect van meer rust in mijn systeem zorgt voor betere sociale verhoudingen en meer zekerheid....Lees meer

Wanneer is Jongerencoaching voor jou?

 • als je niet lekker in je vel zit
 • als je je onzeker voelt
 • als je hoofdpijn, buikpijn of slaapproblemen hebt
 • als je je niet goed kunt concentreren
 • als je faalangst hebt en overal tegenop ziet
 • als je ingrijpende gebeurtenissen hebt meegemaakt
 • als je het moeilijk vindt om over jouw gevoelens te praten en deze een plekje te geven
 • als je het lastig vindt om op tijd jouw grenzen aan te geven
 • als je het moeilijk vindt om keuzes te maken
 • als jelast hebt van hoogsensitiviteit, prikkelgevoeligheid
 • als je moeite hebt met het leggen van contacten
 • als je ondersteuning wenst bij de overgang van de ene levensfase naar de ander

Ervaring met Tanja

 

Bovenstaande zijn video’s van de Opleiding BewustZijn Coaching

Wat brengt Jongerencoaching jou?

 • dat je weer lekker in jouw vel zit
 • je leert bij jezelf voelen wat je wel of niet prettig vindt
 • je krijgt helder wat jij belangrijk vindt
 • je hebt een beter gevoel voor jouw eigen grenzen en ook die van een ander
 • je durft weer jouw eigen geluid te laten horen
 • je voelt je zelfverzekerder
 • je ervaart meer rust en ontspanning
 • je weet hoe om te gaan met faalangst en druk, of het nu om school gaat of bijv een rijexamen
 • je kunt beter omgaan met te veel prikkels, jouw hooggevoeligheid
 • ingrijpende of traumatische gebeurtenissen kun je een betere plek geven
 • je maakt keuzes waarvan je weet en voelt dat ze voor jou kloppen

De eerste stap is gezet als je besluit om hulp te vragen

Wil jij jouw huidige situatie aanpakken, maar weet je niet hoe? Of je nu vastloopt, last hebt van hooggevoeligheid, een nare situatie hebt meegemaakt of je onzeker voelt, ik ondersteun je graag om weer grip te krijgen en je op weg te helpen.

Jongerencoaching bestaat uit persoonlijke sessies, waarbij je gaat ervaren hoe je dicht bij jezelf kunt blijven. Helder krijgen wat jij nodig hebt om met jouw situatie om te gaan. Dit vraag maatwerk en dat is wat ik je graag bied. Misschien heb je regulier al ondersteuning ervaren en wil je het nu graag op een andere manier, dan ben je hier ook aan het goede adres.

 

Ik werk heel intuïtief, wat juist fijn is, omdat elke persoon uniek is. Samen de balans herstellen tussen wat jij voelt, denkt en doet. Dat geeft zelfvertrouwen en verbinding met jouw innerlijk compas. Dan weet jij als geen ander welke koers klopt voor jou…in jouw hoofd en hart!

Misschien staat jouw hulpvraag er niet precies bij, neem gerust contact met mij op. Samen kijken we wat ik voor je kan betekenen.
En mocht je als ouder of begeleider meer informatie wensen, van harte welkom.