Coaching

‘Groei, balans en vol-leven’

Individuele Coaching Volwassenen

Heb jij moeite met dicht bij jezelf blijven en doen wat je echt wilt in het leven? Ervaar je onrust en onbalans of raak je verstrikt in chaos en stress? Creëer je juist in deze tijd niet voldoende ruimte voor hetgeen jij nodig hebt in jouw leven? Wezenlijke dingen, zoals ontspanning, plezier, verbondenheid of juist de stilte ervaren. Vind je het moeilijk om jouw intenties vast te houden èn in afstemming te zijn met het universum?

Je bent gedreven, maar toch houden blokkades je tegen om in verbinding te komen met jouw diepste verlangens en het beste uit jezelf halen. Wil je dit niet langer ervaren en heb je hier ècht helemaal genoeg van?

Dan is mijn individuele coaching een goede optie voor jou.

Wat anderen zeggen over de Coaching van Tanja:

Vrouw, medewerker kinderopvang

Ik twijfelde veel over wat ik wilde in het leven. Ik wist niet waar ik wilde wonen, wat ik echt leuk vond om te doen en waar ik naar toe wilde met mijn leven. Veel twijfels over wie ik ben als persoon. Ik heb het coachingstraject als zeer positief ervaren. Doordat ik ondersteuning heb gekregen van Tanja in het leren luisteren naar mijn gevoel, heb ik mezelf leren kennen en weet ik wat ik wil. Ik ben ik gaan groeien als persoon. Door goed naar mezelf te leren luisteren ...Lees meer

Vrouw, Illustrator en horecamedewerker

Ik ben er open in gegaan en het voelde heel goed. Ik ben vooral blij dat ik de keuze heb gemaakt om de stap te nemen en te investeren in mezelf. Ik heb het als heel leerzaam ervaren en voelde me altijd op m’n gemak bij Tanja. Er zijn innerlijk dingen gaan rollen.  Ik ben doelen gaan stellen en vooral gaan DOEN in plaats van achterover leunen. Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die mij kan begeleiden ...Lees meer

Vrouw, Gezinsbegeleider

Ik had Tanja reeds een paar keer ontmoet. Ik had geen twijfels en vertrouwde haar. Ik verwachtte al dat ik goed zat bij haar.
Mijn ervaring met het coachingstraject was heel goed. Ik had een aantal dingen waar ik enorm mee worstelde. Ik kon mijn verhaal doen bij Tanja, zij stelde vragen en luisterde. Ik voelde geen enkel oordeel
Ze kon voelen wat ik voelde en gaf dit aan mij terug...Lees meer

 

Mijn doel is om vanuit mijn integriteit, sensitiviteit en commitment jou te inspireren en motiveren om in verbinding met jezelf het leven vol te leven.
Het vuur in jou laten branden om vol passie het beste van jezelf in deze wereld neer te zetten! Als je door blokkades heen gaat en jouw (dagelijkse) acties in lijn komen met jouw grotere doel, dan resoneert dat in jouw systeem. Dat geeft een enorme boost en motivatie. Jouw keuzes dragen dan bij aan het leven ten volle leven, fulfillment en balans. Dan ervaar je daadwerkelijk een transformatie in jouw leven. Dit is een proces van continue creëren, dat wat jouw hart en ziel vult. Zijn wie je daadwerkelijk bent!
Hier help ik jou bij
middels de unieke combinatie van Haptonomie, Coaching, Healing/Reading en voor de liefhebber persoonlijke Kundalini Yoga en Meditaties.

Coaching

Individuele begeleiding is een proces van bewustwording, waarbij je inzicht in jezelf en in jouw huidige situatie krijgt. Er is volledige aandacht voor jouw gedachtes en gevoelens betreffende jouw hulpvraag. Door stil te staan bij jouw gevoelens kun je ze toelaten. Dit geeft heling en herstel. Samen gaan we op zoek naar het (her)vinden van de balans tussen wie je bent, wat je wilt en kunt.

Haptonomie

Hierbij staat het voelen centraal om dichter bij jezelf te komen. Hoe voel je je en wat ervaar je in contact met jezelf en met jouw omgeving? Specifiek voor haptonomie is de ontmoetende en bevestigende aanraking. Dit kan het contact met jezelf herstellen en van daaruit met de mensen om je heen.

Healing & Reading

Healing is een energetische geneeswijze. Als jouw systeem niet in evenwicht is, zit je vaak niet lekker in je vel. Misschien voel je je gespannen, heb je een blessure of ziekte of wil je dichter bij jezelf komen. Healing werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.  Bij een reading zet ik mijn voelende en intuitieve vermogens in om informatie uit jouw energieveld waar te nemen en te vertalen naar concrete handvatten voor jouw leven.

Yoga & Meditatie

Krachtige Kundalini Yoga en meditaties helpen om jouw intuïtie te versterken en om in jouw centrum en kracht te komen. Mijn doorleefde ervaringsgerichte kennis hiervan geef ik graag door, omdat deze ook mijn leven getransformeerd heeft. Graag ondersteun ik jou met yoga oefeningen en meditaties afgestemd speciaal op jouw hulpvraag.

Wil je ook een daadwerkelijke transformatie in jouw leven?

Een leven creëren waarin je laat zien wie je daadwerkelijk bent. Waarin je jouw talenten en vaardigheden volledig kunt ontplooien. Alles vanuit je eigen kracht. Heb jij de moed en durf je te kiezen om vol te leven? Ook als dat betekent dat je uit jouw comfortzone gaat in jouw dagelijks doen en laten? Maak dan nu een afspraak.

‘Waar jouw hart hoofdzaak wordt’

Wat anderen zeggen over de Coaching van Tanja:

Vrouw, Communicatie-Adviseur

Ik hou helemaal niet van zweverig, daar krijg ik de kriebels van. Maar mijn eerste indruk van Tanja was: een krachtige capabele vrouw die weet waar ze voor staat. Ik had gelijk. Hoewel klein van stuk, is ze groots in haar begeleiding.
Ik kwam met restklachten (na intensieve psychologische hulp) door een burn-out en depressie. En afspraak na afspraak voelde ik me sterker en doortastender worden. Herkende ik mijzelf weer. Nu voel ik me sterk genoeg om zelfstandig verder te groeien. ...Lees meer

Man, Industrieel ontwerper

Van tevoren had ik geen duidelijke twijfels. Zonder eerdere ervaring van een coachingstraject, stond ik open voor wat er op me af zou gaan komen. Het advies over duur van het 6 maanden traject heb ik ter harte genomen en ik was er op het keuzemoment zelf, gedurende het traject en ook achteraf erg tevreden over. Ik ben verrast over en dankbaar voor de inzichten die het coachingstraject me heeft gegeven. Tanja heeft me gecoacht in het opruimen van mijn persoonlijke zolderkamer, zelfs achter de knieschotten...Lees meer

Wanneer is Individuele Coaching voor jou?

 • bij pijnlijke, ongemakkelijke of ongewenste situaties in je werk of privé
 • als je opzoek bent naar balans tussen werk en privé
 • bij een gevoel van onvrede, niet weten wat je wilt, niet lekker in je vel zitten of vastlopen
 • bij spanning, conflicten of andere problematiek in relaties
 • bij stress en gespannenheid
 • als je moeite hebt met het aangeven van jouw grenzen, het leren op tijd ‘nee-zeggen’ of meer ruimte in te nemen
 • als je geen leiding meer neemt over wat voor jou belangrijk is
 • bij het herstellen van de balans tussen denken, voelen en handelen
 • spanningsklachten: hyperventilatie, stress, overspannen, burnout, overbelasting of angsten, paniekaanvallen
 • als je moeite hebt om met gevoelens om te gaan, deze een plek te geven, te uiten of te delen met anderen
 • problemen die verband houden met de overgang van de ene levensfase naar de volgende
 • het verwerken van (vroegere) vervelende en/of traumatische ervaringen
 • hoogsensitiviteit (HSP)
 • slaapproblemen
 • faalangst of gebrek aan zelfvertrouwen
 • het leren omgaan met een verlies, ziekte of beperking en het invoegen hiervan in jouw leven
 • aanhoudende lichamelijke klachten met een psychische achtergrond (zoals hoofdpijn, nek- en rugklachten)
 • bij een blessure
 • bij depressie
 • bij ziekte

Ervaring met Tanja

Wat brengt een Individueel Coachingstraject jou?

 • je gaat stilstaan bij wat jou ten diepste beweegt en wat jouw diepste verlangens zijn.
 • je ervaart welke emoties / overtuigingen je tegenhouden om dicht bij jezelf te zijn
 • je gaat door deze blokkades heen
 • je hebt een beter beeld van jezelf en wat je echt wilt in dit leven
 • je zet jouw verlangens om in doelen neemt verantwoording voor jouw actieplan
 • je zet jezelf en/of jouw werkzaamheden meer zichtbaar neer
 • je doet vol inspiratie en energie wat je altijd al hebt willen doen
 • je leeft het leven voluit met meer rust en balans
 • je ervaart meer happiness en succes

Wil je niet langer wachten?

In persoonlijke sessies werken we samen aan het doorvoelen van jouw blokkades, zodat er ruimte ontstaat en je in contact komt met jouw authentieke zelf. Belemmerende overtuigingen worden getransformeerd naar inspirerende. Je leert om jouw potentie volledig te benutten en met de nodige moed daadwerkelijk dit gaan neerzetten in deze wereld.

Zo ontstaat er meer balans tussen jouw binnen en buitenwereld. Hoe fijn is het om vanuit deze staat het leven te creëren dat je daadwerkelijk wilt! Datgene aantrekken wat je ten diepste verlangt, zelf de leiding te nemen in jouw leven en daarbij je af te stemmen op het universum. Dat is waar transformatie om draait. Ben jij er klaar voor?

Natuurlijk is een vervolgtraject bespreekbaar, maar na deze start-sessie kun je al de eerste stappen gaan zetten om vol inspiratie en energie te doen wat je altijd al hebt willen doen.